BLOC de 8 etaje pe Dorobanţi. Nicuşor Dan: "CGMB aprobă proiecte care nu respectă legislaţia"Nicuşor Dan acuză Consiliul General al Municipiului București că se grăbește, înainte de alegeri, să aprobe proiecte urbanistice zonale care nu respectă legislația și reglementările în vigoare. Candidatul USB la Primăria Capitalei face referire la proiectul votat săptămâna trecută de CGMB, care prevede construirea unui bloc cu 8 etaje pe Calea Dorobanţilor.

Bloc de 8 etaje, langa Cambridge School
Bloc de 8 etaje, lângă Cambridge School

"Ca de obicei înainte de alegeri, Consiliul General al Municipiului București se grăbește să aprobe proiecte urbanistice zonale care nu respectă legislația și reglementările în vigoare și care favorizează dezvoltarea urbană aleatorie, în interesul exclusiv al unor așa-ziși dezvoltatori imobiliari, nu și al cetățenilor.

În ședința de joi, 28 aprilie, Consiliul General al PMB a aprobat construirea unui bloc cu trei niveluri subterane, parter si 8 etaje pe Calea Dorobanti, nr. 32 - o zonă protejată, în care se găsesc mai multe clădiri de epocă valoroase.

Clădirea aprobată va avea înălțimea de 33,5 metri, adică mai mult de dublul înălțimii maxime admise în această zonă (16 metri), și va găzdui spații de locuit și pentru birouri", scrie Nicuşor Dan pe Facebook. 

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, joi, construirea unui bloc de opt etaje pe Calea Dorobanţilor, nr. 32, lângă Cambridge School, peste regimul de înălţime al zonei.

Etichete: bloc 8 etaje calea dorobantilor, bloc Calea Dorobantilor, Calea Dorobanţilor, CGMB, nicuşor dan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE