BLOC PRĂBUŞIT din senin în centrul unui ORAŞ din Rusia. De ce localitatea este blestemată VIDEOTragedia a avut loc în orasul Mejdurecensk din regiunea Kemerevo, în sud-vestul Siberiei, o localitate care a fost în ultimele decenii scena mai multor tragedii de proporţii. Astfel, superstiţioşii spun că localitatea ar fi blestemată.

Bloc prabusit din senin in Rusia
Bloc prăbuşit din senin în Rusia

O parte dintr-un bloc rezidential de 5 etaje s-a prabusit in Mejdurecensk, pe strada Primaverii din centrul orasului cu peste 100.000 de locuitori. Potrivit stirileprotv, sub daramturi ar putea fi prinse 15 persoane. Cu toate acestea, numarul exact nu a putut fi stabilit inca. Momentan, autorităţile au anunţat o singură victimă decedată. 

Cauza prabusirii blocului ar putea fi o lucrare neautorizata la magazinul de la parterul cladirii, lucrare ar fi afectat structura de rezistenta a constructiei. Martorii oculari spun ca totul a inceput atunci cand s-a prabusit terasa de la parter, urmata la scurt timp de etajele superioare.

 

Mejdurecensk este poreclit "orasul blestemat", deoarece in ultimii ani a fost scena unor tragedii de proportii. In 1995, zborul Aeroflot 593 s-a prabusit langa oras, toti cei 63 de pasageri si 12 membri ai echipajului pierzandu-si viata dupa ce copiii pilotului s-au jucat cu comenzile avionului. De asemenea, in 2010, o acumulare de metan a dus la o explozie in mina Raspadskaia de langa oras, in care 92 de persoane si-au pierdut viata si aproape 100 au fost ranite. Potrivit presei ruse, cei superstitiosi spun ca aceste nenorociri au drept cauza faptul ca orasul a fost inaltat in perioada stalinista de echipe de detinuti politici trimisi la munca fortata.

Etichete: bloc prabusit, bloc prabusit din senin, bloc prabusit din senin rusia, clădire prăbușită, rusia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h