Zeci de trolee RATB sunt blocate pe Bulevardul Dacia. Pietonii circulă pe şoseleBucureştiul resimte din greu zăpada picată peste noapte. Traficul se realizeză în condiţii de iarnă, iar trotuarele sunt pline de zăpadă. Rareori mersul intens a creat poteci pe lângă neaua înaltă de zeci de centimetri. Primarul Capitalei a explicat că străzile laterale nu vor fi deblocate astăzi. De asemenea, 22 de trolee sunt blocate pe Bulevardul Dacia.

Trolee RATB blocate
Trolee RATB blocate
Foto: digi24

ZĂPADĂ BUCUREŞTI. Deocamdată nu sunt cunoscute cauzele. În București, oamenii circulă pe străzi, pentru că trotuarele abia sunt deszăpezite.

De asemenea, şi pe Podul Grant - Crângași pietonii au fost nevoiți să folosească partea carosabilă din cauza zăpezii, scrie digi24.

ZĂPADĂ BUCUREŞTI.  Probleme sunt și în zona George Coșbuc. Din cauza unui zid prăbușit la fost fabrică de bere Rahova, traficul a fost închis complet. Traseele tramvaielor 23 si 32 si al autobuzului 117 au fost deviate. Aflați pe ce trasee AICI.

Primarul general al Capitalei a declarat că în București se circulă în condiții de iarnă, dar că liniile RATB au fost suplimentate și sunt funcționale. De asemenea, Gabriela Firea i-a îndemnat pe cei care nu trebuie să iasă din casă în mod obligatoriu să stea acasă cel puțin până la ora prânzului. 

ZĂPADĂ BUCUREŞTI. „Liniile RATB sunt funcţionale. Avem 770 de autobuze, 250 de tramvaie. Am suplimentat parcul RATB cu 30% pentru a face faţă. La 11.oo specialiştii spun că ninsoarea se va mai potoli, dar va ninge până la prânz. Bucureștiul nu e blocat. Se poate circula cu RATB-ul. Dacă nu trebuie să ajungă urgent oriunde să renunţe la calătorie măcar până la prânz, pentru că atunci se va putea interveni mai eficient, nu doar pe bulevarde, ci si pe secundare. În sectorul 5 a fost o situație mai dificilă. Acoperișul fostei fabrici de bere s-a prăbuşit. Am luat măsuri. S-a împrejmuit zona, s-a oprit circulaţia - am avut două linii deviate. Nu e pericol", a spus Gabriela Firea.

Primarul a adăugat că decizia de a închide școlile a fost una „înțeleaptă".

Soluţia închiderii şcolilor a fost una înteleaptă, chiar dacă au fost nemulţumiri. Sunt peste 250 de mii de elevi. Vă imaginaţi ce ar fi însemnat deplasarea", a spus Firea.

ZĂPADĂ BUCUREŞTI.  Gabriela Firea a precizat că nu se vor putea debloca toate străzile laterale. Primarul a mai spus că toate Unităţile de Primiri Urgenţe ale celor 19 spitale aflate în subordinea Primăriei Capitalei sunt deschise.

De la 22.oo ninge abundent. Ninsoarea nu se va opri. Intervenţia va continua toată ziua şi mâine. Nu se vor putea debloca toate lateralele. Suntem în comandament de iarnă. Acționăm cu celeritate. Toate unitățile de primiri urgențe sunt funcţionale", a spus primarul.

Etichete: blocaj ratb, Bucureşti, iarna bucuresti, ratb blocat, zapada bucuresti

0/1 COMENTARII
Cris
11 Jan 15:43
+0
VOTURI
-0
E zapada cacalau pe trotuare, pe stradutele interioare, peste tot. Cei care deszapezesc masini arunca zapada direct pe strada in carosabil, dupa care vine deszapezirea Primariei si o ia cu cupa si o arunca, la loc, in lateral. E o vanturare de zapada dintr-un loc in altul. N-am vazut in nicio intersectie vreun utilaj sa faca depozitare de zapada, doar vanturare.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE