Blocarea Ordonanţei de Urgenţă privind majorarea salariilor demnitarilor, amânată cu o săptămânăMAJORARE SALARII DEMNITARI. Executivul amână blocarea Ordonanţei de Urgenţă prin care salariile demnitarilor urmau să fie majorate de la 1 august. Anunţul a fost făcut, luni, de ministrul Muncii, Rovana Plumb, după şedinţa coaliţiei de guvernare.

Blocarea Ordonantei de Urgenta privind majorarea salariilor demnitarilor, amanata cu o saptamana
Blocarea Ordonanţei de Urgenţă privind majorarea salariilor demnitarilor, amânată cu o săptămână
Foto: realitatea.net

MAJORARE SALARII DEMNITARI. Potrivit Rovanei Plumb, amânarea cu o săptămână a blocării Ordonanţei de Urgenţă nu echivalează cu o posibilă schimbare a deciziei. Ministrul Muncii a precizat că este nevoie doar de mai mult timp pentru modificarea acesteia.

Iohannis: Am discutat de mai multe ori cu premierul pe tema salarizării demnitarilor 

"Săptămâna trecută premierul Victor Ponta a exprimat o poziţie, am avut o discuţie şi rămânem la ce s-a convenit. Ordonanţa va fi în discuţie în şedinţa de săptămâna următoare. Ordonanţa se va lua în discuţie în sensul modificării ei. Se amână cu o săptămână pentru că trebuie corectate anumite lucruri. Mărirea salariilor demnitarilor nu se va aplica decât odată cu legea salarizării. Nu va exista o altă interpretare. Nu retragem ce am spus", a declarat Rovana Plumb, citată de romaniatv.net.

CITEŞTE ŞI Ponta: Guvernul va amâna mărirea salariilor demintarilor până la aprobarea Legii salarizării unitare

MAJORARE SALARII DEMNITARI. CNS "Cartel Alfa" a transmis luni o scrisoare deschisă parlamentarilor, cărora le solicită să blocheze prin votul lor adoptarea actului normativ prin care se majorează indemnizaţiile demnitarilor.

Salarii majorate pentru demnitari. Oprea îl acuză pe Ponta de minciună: "Ideea a fost a lui"

MAJORARE SALARII DEMNITARI. Sindicaliştii spun că, după ce au analizat propunerea legislativă privind majorarea salariilor celor 48 de funcţii de demnitari, au constatat că aceasta constituie o atitudine de dispreţ total la adresa românilor care trăiesc la limita sărăciei, a tuturor lucrătorilor contractuali sau funcţionari publici din sectorul bugetar. În opinia sindicaliştilor, pentru această majorare nu există niciun motiv întemeiat, nici de necesitate, nici de oportunitate, iar decizia ar încălca şi prevederile legale.

Etichete: amânare, majorare salarii, majorare salarii demnitari, ordonanță de urgență, Rovana Plumb

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE