Blue Air a cumpărat două avioane noi pentru anul acestaCompania Blue Air și-a extins flota cu două noi avioane anul acesta.

Blue Air a cumparat doua avioane noi pentru anul acesta
Blue Air a cumpărat două avioane noi pentru anul acesta
Foto: blue-air.com

Flota companiei se va îmbogăţi cu patru noi avioane Boeing în acest an, cu o capacitate cuprinsă între 148 şi 189 de locuri, în funcţie de model, informează economica.net. Aeronavele sunt achiziţionate atât în leasing financiar, cât şi în leasing operaţional, declara în luna aprilie a acestui an Tudor Constantinescu, directorul comercial al blue Air.

Cele patru avioane, din care două au sosit la București, sunt modele Boeing de tip 400, 700 și 800. Blue Air vrea să opereze zborurile din aceasta vară cu un total de 15 aeronave. Două vor fi poziţionate la Bacău și vor asigura operarea zborurilor de acolo, una la Torino şi una la Larnaca.

Ultimul model de avion care a intrat în flota companiei este modelul Boeing 737-800 NG. Aeronava a ajuns pe 19 mai la București și are o vechime de 16,5 ani, fiind astfel cel mai tânăr avion din flota companiei. Avionul a fost folosit de compania Orenair.

Etichete: avioane, avion blue air, Blue Air

0/2 COMENTARII
Alexandra
24 mai 16:33
+0
VOTURI
-0
Valorifica-ti timpul liber si castiga bani de acasa. Cautam operatori pc( cunostinte minime) seriosi si rabdatori. INSTRUIREA se face prin 12 cursuri gratuire prin email, iar la terminarea acestora puteti continua sau va puteti retrage. Poti castiga 300 euro pe luna pentru inceput si castigul poate creste, dar pe termen lung.Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Trimite "Info" la adresa de email dragos.alexandra@gmail.com
Cris
23 mai 20:40
+0
VOTURI
-0
Am crezut ca Blue Air chiar si-a tras Boeing 787 - Dreamliner, cand am vazut poza. Mi-a stat inima in loc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE