Blue Air reia cursele interne. CÂT COSTĂ BILETELEBlue Air reia cursele interne. Reprezentanții companiei aeriene low-cost au anunțat că vor introduce curse interne pe ruta Bucureşti-Iaşi şi retur, la preţuri începând de la 48 de euro pe segment. Noua cursă va avea două frecvenţe pe zi.

Blue Air reia cursele interne. CAT COSTA BILETELE
Blue Air reia cursele interne. CÂT COSTĂ BILETELE

Reprezentanții companiei aeriene low-cost Blue Air au anunțat că vor introduce curse interne pe ruta Bucureşti-Iaşi şi retur, la preţuri începând de la 48 de euro pe segment. Noua cursă va avea două frecvenţe pe zi.

Biletele de avion pornesc de la 47,9 euro/segment (cu TVA şi taxe incluse), însă locurile sunt limitate, a anunţat compania.

„Zborurile interne au reprezentat întotdeauna o pondere foarte mare din totalul solicitărilor primite din partea pasagerilor noştri”, a declarat directorul general al Blue Air, Gheorghe Răcaru, potrivit Digi24.ro. 

Potrivit acestuia, ruta Iaşi - Bucureşti şi retur se alătură zborurilor deja disponibile în orarul de iarnă 2015/2016, începând cu 25 octombrie, şi se va opera cu aeronave Boeing 737.

Tariful pentru zborurile interne include un bagaj de mână în limita a 10 kg, un bagaj de cală în limita a 32 kg şi un snack pe timpul zborului.

Etichete: bilete, Blue Air, curse interne

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h