Bluesman-ul A.G. Weinberger candidează la un post în Consiliul General, din partea Federaţiei Comunităţilor EvreieştiWeinberger_AG_EVZ_720b1edabe
Weinberger_AG_EVZ_720b1edabe

Alexandru Florian, preşedintele Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România "Elie Wiesel", a declarat, pentru EVZ, că este pentru prima oară de când evreii participă la alegeri după al Doilea Război Mondial: "Până prin 1939, ei au fost reprezentanţi în Parlament. Alegerile la care au participat ultima oară au fost cele din decembrie 1937. După 1945, partidele evreieşti nu s-au mai reorganizat".

L-a bucurat că obştea s-a gândit la el: "Sunt un om pro-activ. Dacă pe mine mă solicită ori ţara mea, ori comunitatea mea imediată, ori breasla mea, nu-i las niciodată".

A trăit în 18 ţări. S-a întors, de fiecare dată, în România. Deşi e născut la Oradea, nu se mai poate despărţi de Bucureşti. Vede însă câteva probleme majore: "Dacă mă doare pe mine, mă gândesc că îi doare şi pe ceilalţi. Trebuie să le oferim oamenilor acces la informaţii corecte. Lumea este mult mai bogată şi ofertantă decât ni se arată. Ne trebuie parcuri".

Bluesman-ul ar mai vrea, în calitate de consilier, să refacă infrastructura distribuirii produselor cultural-artistice, prin construirea multor săli de spectacole şi concerte.

Etichete: 2012, a.g. weinberger, alegeri, blues, Consiliul General

0/0 COMENTARII
adriana
24 mai 21:41
+0
VOTURI
-0

nu ii inteleg pe toti astia care candideaza si mai ales ca nu au nici o sansa, sunt niste oameni care ar trebui sa stea acasa.

despre oprescu
24 mai 16:07
+0
VOTURI
-0

Oprescu, nu vrea sa auda de asa ceva!!

-ziduri si balcoane care cad pe oameni!

-cladirile cu bulina rosie lasate in plata Domnului….desi a promis in campania trecuta ca le reconsolideaza!!!!!!!!!

-peste 90 de scoli se afla in pericol in caz de cutremur!!!!!!!!

Pe Oprescu nu-l intereseaza siguranta bucurestenilor, el doar apare la tv strambandu-se ca o maimuta!!!

despre oprescu
24 mai 15:54
+0
VOTURI
-0

Oprescu, trebuie inlaturat, altfel ne extermina prin metode originale:

-caini comunitari pe care i-a lasat sa se inmulteasca fara sa-l preocupe aceasta problema grava!!

-capuse-moare lumea din cauza lor sau paralizeaza!!!

-tramvaie neverificate tehnic, deoarece Oprescu nu da bani pt asa ceva!

-zeci de autobuze bune de muzeu, circula pe strazile capitalei devenind un real pericol ptr calatori!!!

despre oprescu
24 mai 15:41
+0
VOTURI
-0

Stitm cu totii pretul de la care a plecat P.Basarab si la cat l-a adus hotul de Oprescu!

Daca nu stiti va reamintesc:

“Pasajul Basarab altă prăduială de bani publici:

-exproprieri – 102.698.180 lei;

- consultanta – 17.595.015 lei;

- proiectare – 27.252.449 lei;

- executie – 741.989.964 lei.

Atentie la aceste cheltuieli şi vei observa că mai mult de 25% din costuri se duc la PROIECTANŢI ”

despre oprescu
24 mai 15:26
+0
VOTURI
-0

Cuuuuuum??????? De ce va mirati ca fuge Oprescu?????? Oprescu, fuge de confruntare, deoarece stie ca-l va prinde Prigoana cu minciunile si hotiile pe care le-a spus si facut! Oprescu este un las, se ascunde , stie ca n-are cu ce se lauda, totul este un dezastru, ne omoara cu zile acest neorocit de maimutoi felcer si comunist odios……

claudia
24 mai 15:14
+0
VOTURI
-0

sa candideze din partea oricum ca si asa nu are nici o sansa la nimic.

Despre Oprescu
24 mai 11:25
+0
VOTURI
-0

Cuuuuuum??? De ce va mirati ca fuge Oprescu???

Oprescu, fuge de confruntare, deoarece stie ca-l va prinde Prigoana cu minciunile si hotiile pe care le-a spus si facut!

Oprescu este un las, se ascunde , stie ca n-are cu ce se lauda, totul este un dezastru, ne omoara cu zile acest neorocit de maimutoi felcer si comunist odios…...

Priviti filmuletul, asta e Oprescu!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=frJbQhyxdnI#!

despre oprescu
24 mai 11:10
+0
VOTURI
-0

Fiul, Sorin- Hirch Oprescu, in tot acest timp savura viata de beizadea comunista in cartierul de lux. Cartea nu i-a prea placut, dar tatal la functiile sale, a avut grija ca odrasla sa promoveze si de fiecare data cu note mari. Nici la medicina n-ar fi intrat daca nu ar fi fost sustinut de prietenul tatalui sau, securistul Fica- medicul personal al lui Ceausescu. Mai tarziu devenindu-i ginere, casatorindu-se cu fiica acestuia. Pe toata perioada facultatii, a fost protejatul profesorului Fica- omul de nadejde al Securitatii, iar la terminarea studiilor ca sa nu fie repartizat prin cine stie ce fundatura din tara, i s-a aranjat un post de medic chirurg la Elias, unde mai tarziu Oprescu devine director. .....

despre oprescu
24 mai 11:06
+0
VOTURI
-0

Fiul, Sorin- Hirch Oprescu, in tot acest timp savura viata de beizadea comunista in cartierul de lux. Cartea nu i-a prea placut, dar tatal la functiile sale, a avut grija ca odrasla sa promoveze si de fiecare data cu note mari. Nici la medicina n-ar fi intrat daca nu ar fi fost sustinut de prietenul tatalui sau, securistul Fica- medicul personal al lui Ceausescu. Mai tarziu devenindu-i ginere, casatorindu-se cu fiica acestuia. Pe toata perioada facultatii, a fost protejatul profesorului Fica- omul de nadejde al Securitatii, iar la terminarea studiilor ca sa nu fie repartizat prin cine stie ce fundatura din tara, i s-a aranjat un post de medic chirurg la Elias, unde mai tarziu Oprescu devine director. ..

ponta acuzat de crima!
24 mai 10:57
+0
VOTURI
-0

“Pe lista suspectilor din dosarul cauzei exista un singur nume: “Viorel Victor Ponta, de profesie procuror, coleg cu victima”. La dosar mai exista, de asemenea, ca punct deosebit de important in desfasurarea anchetei penale si stabilirea autorului crimei, declaratia matusii lui Cristian Panait: “Cristi m-a anuntat, cand s-a intors de la serviciu, in jurul orei 17, ca va avea o vizita si sa nu ma sperii daca aud scandal. A zis: Ori eu, ori ei! A specificat ca vrea sa lamureasca niste probleme de viata si de moarte cu un coleg si a spus numele Ponta. Mi-a cerut sa le pregatesc o cafea si, daca se poate ar fi mai bine sa nu asist la discutii. In jurul orei 17.30 a venit musafirul asteptat iar eu, conform intelegerii cu Cristi, am plecat in vizita la o vecina. Ultima persoana care a venit la Cristi a fost acest Ponta”. Femeia mai declara si ca “am fost alertata de ceilalti vecini ca nepotul meu a cazut de la etaj. Ultimele cuvinte pe care le-am auzit de la el au fost: cainele asta de Ponta m-a omorat! Apoi a mai spus ceva dar nu am mai putut auzi, a intrat in coma”.

Despre Oprescu
24 mai 10:56
+0
VOTURI
-0

Oprescu, trebuie inlaturat, altfel ne extermina prin metode originale:

-caini comunitari pe care i-a lasat sa se inmulteasca fara sa-l preocupe aceasta problema grava!!

-capuse-moare lumea din cauza lor sau paralizeaza!!!

-tramvaie neverificate tehnic, deoarece Oprescu nu da bani pt asa ceva!

-zeci de autobuze bune de muzeu, circula pe strazile capitalei devenind un real pericol ptr calaltori!!! Oprescu, nu vrea sa auda de asa ceca!!

-ziduri si balcoane care cad pe oameni!

-cladirile cu bulina rosie lasate in plata Domnului….desi a promis in campania trecuta ca le reconsolideaza!!!!!!!!!

-peste 90 de scoli se afla in pericol in caz de cutremur!!!!!!!!

Pe Oprescu nu-l intereseaza siguranta bucurestenilor, el doar apare la tv strambandu-se ca o maimuta si minte cu muuuulta usurinta pe bietii naivi!!

Despre Oprescu
24 mai 10:55
+0
VOTURI
-0

Oprescu, s-a imbogatit pe spinarea bucurestenilor

Oprescu, a furat si a vandalizat PG prin firmele lui ascunse in Cipru si Grecia

Oprescu, este cel mai risipitor PG din istoria Capitalei!.......

Despre Oprescu
24 mai 10:55
+0
VOTURI
-0

Anul acesta, în primăvară, Sorin Oprescu a reuşit să convingă Ministerul Sănătăţii să treacă 18 spitale în administrarea Primăriei Capitalei şi a creat în acest scop Direcţia de Administrare a Spitalelor. Pe cine a numit la conducerea direcţiei? Simplu: pe Marius Savu. Pe Sorin Oprescu nu s-a împiedicat de faptul că Marius Savu este partenerul său de afaceri şi că soţia acestuia, Mădălina Anca Savu, îşi exercită profesia de medic într-un cabinet de oftalmologie deschis în cadrul clinicii pe care o patronează. Nu a găsit vreo contradicţie de ordin moral. Din contra! A semnat actul de numire a acestuia într-o funcţie publică fără să clipească.

Tudor Mihai
24 mai 13:27
+0
VOTURI
-0

Bucurestiul

a fost asezat pe harta europeana a fotbalului mare;e drept,din postura de gazda!Dar daca a fost fim doar gazde,am fost la inaltime!Sorin Oprescu si echipa organizatoare pe care a coordonat-o au fost la inaltime!Felicitari,domnule Sorin Oprescu!

Despre Oprescu
24 mai 10:54
+0
VOTURI
-0

Primarul- felcer Sorin Oprescu are afaceri în domeniul medical. Este acţionar la Medical Prestige SRL unde are 25% din părţile sociale ale societăţii. Firma deţine o mare clinică medicală pe strada Pitar Moş din Capitală, lângă Piaţa Romană, denumită Academica. Partenerii de afaceri ai lui Sorin Oprescu sunt Mircea Oprescu, fiul său, Dorin Gelu Oprescu, fratele său, şi Gizella Galea, soţia lui Aurel Galea, medic şi om de afaceri.

Anul trecut, în aprilie, Mediafax publica o ştire despre Marius Savu, fostul director al unei importante companii farmaceutice, care a părăsit postul pentru a-şi lansa propriile afaceri. Mediafax consemna faptul că Marius Savu şi-a deschis un cabinet oftalmologic în cadrul Clinicii Medicale Academica, deţinută de Sorin Oprescu. Agenţia de ştiri menţiona şi faptul că Marius Savu nu exclude posibilitatea de a participa la investiţia Academica, în cazul în care acţionarii ar decide să se extindă.

Theofan
24 mai 13:23
+0
VOTURI
-0

Enorma simpatie

de care se bucura Sorin Oprescu in randul bucurestenilor sai nu a picat de nicaieri:e muncita bine!Patru ani de lucru cu un consiliu total ostil nu doar fata de persoana primarului,ci fata de toti bucurestenii,inseamna o mare realizare.Adaugam proiectele finalizate precum si rutina de zi cu zi a functionalitatii orasului,si tabloul e gata:am aflat sursa acestei simpatii imense.Succes in noul mandat,domnule Sorin Oprescu!

Despre Oprescu
24 mai 10:53
+0
VOTURI
-0

Si ca sa fie si mai interesant, aflam ca Oprescu este sustinatorul comunitatii homosexuale, sustinandu-le toate manifestatiile, chiar incurajandu-i in demersurile lor fata de comunitate atunci cand isi cer drepturile!! Cand si-a facut publica operatia de vasectomie, a fost un soc, ca apoi sa se faca legatura: asa isi anunta Oprescu faptul ca este homosexual. Diabetul si problemele cu prostata (inutila operatia, inacest caz), l-au trecut in ograda gay, la scurt timp aparand public cu un individ total efeminat si de nelipsit din preajma lui. Se mai spune ca i-a facut si un loc "caldut" "pantrei roz" in PG. Umbla toată ziua cu amantul prin primărie, fara sa se mai ascunda de colegi! De Moni Wingler o sa mai auziti- cica el l-ar fi initiat in tainele homosexualitatii!

Liviu Calinescu
24 mai 13:10
+0
VOTURI
-0

E disperare mare pe capul Elenei Udrea:ministru nu mai e multa vreme,portocalii au pierdut puterea,organizatia PDL Bucuresti nu se simte bine deloc.Ce sa faca Udrea?Ce stie cel mai bine:atacuri josnice la persoana lui Sorin Oprescu!Dar ce sa ceri de la o blonda disperata!

Despre Oprescu
24 mai 10:53
+0
VOTURI
-0

In paralel cu meseria de medic, Sorin Oprescu, ca sa nu-si dezminta tatal, face parte din echipa KGB reactivata in Romania si bineinteles toate acestea fiind bine ascunse sub masca unui individ aparent simpatic, pozand in genul de tip care cunoaste problemele oamenilor(!!!) el, care niciodata nu le-a trait, deci, nu ar avea cum sa le inteleaga! Un alt aspect: afacerile mergandu-i de minune datorita abilitatii sale, ascunzandu-si castigurile prin acele off-shoree din Cipru si Grecia, continua cu aceeasi nesimtire si ca PG sa fure, sa insele, sa minta si sa se laude cu munca precedesorilor sai.

Teodor
24 mai 13:08
+0
VOTURI
-0

Pentru mai buna informare a publicului,Sorin Oprescu nu este doar primar ales,este medic si profesor universitar.Iar Prigoana,deputatul,este gunoier de profesie.

Despre Oprescu
24 mai 10:52
+0
VOTURI
-0

Ce nu se prea stie despre acest individ libidinos si parsiv este ca, a reusit sa pacaleasca pana si pe evreii lui. Un exemplu: Sorin-Hirsch Oprescu a candidat la conducerea Comunităţii Mozaice din România, după decesul lui Moses Rosen. Campania lui Oprescu a fost sponsorizata la greu de comunitatea mozaica doar ca al naibii golan după ce s-a văzut ales PG le-a tras teapa lasandu-i cu ochii-n soare la afacerea Plaza unde Ofer Eyal a pierdut o gramada bani.

Radita Dancu
24 mai 13:06
+0
VOTURI
-0

Nu are

de cine sau de ce sa se teama Sorin Oprescu!Gunoierul din Gherla e doar un figurant simpatic,dar tot figurant, in mainile blondei Udrea!Nu e de mirare ca au aparut postere cu gunoierul batut la fund de Udrea!

Despre Oprescu
24 mai 10:50
+0
VOTURI
-0

A urmat divortul in 1988 de sotia sa si ea securista. Afacerile de succes pe care le au impreuna i-a facut sa ramana in relatii excelente. Cei doi soti au început să facă „afaceri“ specifice profesiei. Afaceri cu medicamente, cu furnizori alesi pe sprancă. La fel şi investitiile pentru spitalele în care lucrau. Asa au acaparat absolut tot ce tine de spitalele din Bucuresti, toate au ajuns pe mana lor.

Dinu
24 mai 13:04
+0
VOTURI
-0

Sorin Oprescu

a gasit sprijin la un ONG!De ce nu a fost ajutat de portocalii,se stie forte bine!Sprijinul pentru Sorin Oprescu a venit de la niste oameni cu suflet,iar reputatia de medic si edil a lui Sorin Oprescu a fost un factor determinant!Cine nu-i acorda sprijin lui Oprescu?Doar portocalii il refuza!

Despre Oprescu
24 mai 10:50
+0
VOTURI
-0

De mentionat ca si sotia lui Simona, este medic primar endocrinolog la Elias. Din casnicia lor a rezultat un fiu, caruia ca si tatalui, nu i-a placut cartrea, dar au avut grija sa-i asigure si baiatului – Mircea Oprescu – un viitor. Pentru ca, a fost un copil care le-a creat mereu probleme, avand un apetit, spun fostii săi colegi din facultate, catre o viata aventuroasa, n-a fost posibil să devina chirurg. Drept pentru care, s-au tras sfori şi a fost plantat profesor la Universitatea de Medicină, unde preda management sanitar ocazional, deoarece tot colegii spun ca fiul risipitor, sta mai mult in Dubai decat la servici!

Stefan
24 mai 13:02
+0
VOTURI
-0

PDL-ul s-a opus oricarei propuneri venite din partea lui Sorin Oprescu,si nu numai in privinta cainilor comunitari.Inca 20 de zile si scapa Bucurestiul de cozile de topor ale Elenei Udrea!

Despre Oprescu
24 mai 10:50
+0
VOTURI
-0

Merita amintit un episod povestit de Columbeanu senior de pe vremea cand era secretar al Guv-1990... a pus o vorba buna pt Oprescu la Iulian Mincu, ca sa-l angajeze. Dupa ceva timp, Columbeanu s-a trezit mustrat de catre mistrul sanatatii de atunci, citez: "

-Mi-ai trimis puşlamaua aia de Oprescu acolo, un şarlatan, mi-a transformat cabinetul într-un troc, vrea el să angajeze... vrea să vîndă funcţiile…"

Ana Constantin
24 mai 13:01
+0
VOTURI
-0

A sosit momentul sa scapam de Consiliul General care s-a dovedit a fi partas al mafiilor din Bucuresti incepand cu cel al asfaltatorilor si terminand cu cel imobiliar.Succes domnule Sorin Oprescu:fara pedelaci dupa iunie 2012

Despre Oprescu
24 mai 10:45
+0
VOTURI
-0

Fiul, Sorin- Hirch Oprescu, in tot acest timp savura viata de beizadea comunista in cartierul de lux. Cartea nu i-a prea placut, dar tatal la functiile sale, a avut grija ca odrasla sa promoveze si de fiecare data cu note mari. Nici la medicina n-ar fi intrat daca nu ar fi fost sustinut de prietenul tatalui sau, securistul Fica- medicul personal al lui Ceausescu. Mai tarziu devenindu-i ginere, casatorindu-se cu fiica acestuia. Pe toata perioada facultatii, a fost protejatul profesorului Fica- omul de nadejde al Securitatii, iar la terminarea studiilor ca sa nu fie repartizat prin cine stie ce fundatura din tara, i s-a aranjat un post de medic chirurg la Elias, unde mai tarziu Oprescu devine director.

Cornel
24 mai 12:59
+0
VOTURI
-0

Ce sa faca Prigoana?Se sacrifica pe altarul portocaliu!Nu are nici chef si nici placere,mai ales ca se simte bine cand castiga bani de la municipalitate,ca rege al gunoaielor.Nici o sansa in fata lui Sorin Oprescu,dar daca partidul i-a cerut-o ,gunoierul sef a pornit la lupta:cu tomberonul si pliciul!!!

Despre Oprescu
24 mai 10:45
+0
VOTURI
-0

Nu mai este niciun secret ca Oprescu a fost un fericit al sortii, nascut si crescut in Primaverii, lipsit de griji si fara sa fie atins de neajunsurile acelor vremuri, intr-o familie de evrei- numele adevarat fiind Sorin-Hirsch Opescu. Tatal lui la acea vreme fiind General in Securitate. El, a fost unul dintre şefii Serviciului D- Dezinformare. Mircea Oprescu a contribuit activ, sub comanda lui Alexandru Drăghici, la epurarea duşmanilor din interiorul partidului.

Ionel Nedelcu
24 mai 12:58
+0
VOTURI
-0

50 de ani de existenta ai Circului Globus merita o aniversare pe cinste!Felicitari tuturor,respect pentru toti cei care timp de 50 de ani au slujit aceasta instituie teatrala!Da,am zis bine institutie teatrala!Nu stiu cine a fost cu ideea trecerii Circului Globus in administratea municipalitatii bucurestene,dar buna ideea a avut.Insusi Sorin Oprescu s-a implicat in problemele pe care Circul Globus le-a avut in ultimii ani!Si nu au fost putine!Respect,Sorin Oprescu!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE