Boc: Avem resurse pentru a găsi un candidat redutabil la Primaria GeneralăEmil Boc
Emil Boc

”Mai avem un an până la alegeri şi avem resurse politice pentru a impune la Primăria Capitalei un candidat redutabil”, a declarat Boc în cadrul emisiunii televizate, scrie NewsIn.

Întrebat dacă favoritul la postul de primar general ar putea fi Adriean Videanu, care stă bine în sondaje, premierul a replicat că ”pot fi mai multe alternative”.

În acelaşi context, şeful Executivului l-a criticat pe actualul edil-şef al Capitalei, care ”se mândreşte cu Pasajul Basarb”, proiect împotriva căruia a votat, împreună cu colegii săi din PSD, când făcea parte din Consiliul General.

„Aş vrea să-mi spuneţi un proiect al domnului Oprescu. O autostradă suspendată, dacă vreun stâlp e pus. N-am văzut nimic. Deci daţi-mi un proiect al domnului Oprescu care să confirme menţinerea domniei sale”, a mai spus Boc.

Etichete: candidat, Emil Boc, pdl, primar general, Primăria generală, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII
Mirela Miron
21 dec 16:14
+0
VOTURI
-0

Emil Boc ar face mai bine sa achite obligatiile financiare ale guvernului decat sa ii tot caute nod in papura lui Sorin Oprescu!

Marina Stoica
21 dec 16:08
+0
VOTURI
-0

Domnule Boc,sa va fie rusine!Daca in 2000 Sorin Oprescu a votat impotriva Basarabului,a facut-o pentru ca asa cere disciplina de partid!Si domnia voastra,care tremurati de frica in fata celor doi sefi,Basescu si Udrea,ar trebui sa intelegeti aceasta situatie.Nu va mai dati zmeu,cand sunteti un soricel!!!Cat despre un contracandidat pentru Sorin Oprescu nu ar fi rau sa o propuneti pe EBA!!!

Ioana Alexandra Ghinda
20 dec 11:40
+0
VOTURI
-0

Normal ca aveti resurse, doar ati strans toate rebuturile politice in UNPR. Il puteti promova pe Piedone sau pe cine ati mai agatat pe acolo.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE