Boc, despre prezidenţiale: Nu eu sunt soluţia. Pot fi parte a uneia care să identifice câştigătorulFostul premier Emil Boc a declarat, duminică, la Cluj, că nu el este soluţia pentru candidatura la prezidenţiale, dar poate fi parte a soluţiei care să identifice un câştigător al alegerilor din toamnă.

Boc, despre prezidentiale: Nu eu sunt solutia. Pot fi parte a uneia care sa identifice castigatorul
Boc, despre prezidenţiale: Nu eu sunt soluţia. Pot fi parte a uneia care să identifice câştigătorul

Întrebat, duminică, dacă ar putea candida la prezidenţiale, Emil Boc a spus că nu el este soluţia. "Nu eu sunt soluţia, dar pot fi parte a unei soluţii care să identifice un câştigător al alegerilor prezidenţiale din această toamnă, în primul rând prin realizarea unei drepte unite şi desemnând apoi un candidat unic al dreptei", a spus Boc.

Acesta a precizat că intrarea sa în Fundaţia Mişcarea Populară "nu este împotriva PDL". "Dimpotrivă, în calitatea de membru PDL şi al fundaţiei sper să pot contribui şi mai mult la unificarea dreptei, la găsirea unui candidat care să câştige alegerile prezidenţiale din această toamnă. Pentru mine, PMP este un partener care are ca adversar comun USL. Nu trebuie să i se permită USL-ului câştigarea alegerilor prezidenţiale din toamna acestui an", a spus Boc, potrivit Mediafax. 

Emil Boc a participat, duminică, la Cluj-Napoca, la o dezbatere publică organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, la care a luat parte şi preşedintele Traian Băsescu. În cadrul dezbaterii, primarul municipiului Cluj-Napoca, fostul premier Emil Boc, a anunţat că s-a înscris în fundaţie.

Etichete: candidat, Emil Boc, Fundația Mișcarea Populară, prezidențiale, usl

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h