Boc despre protestele din Capitală: Violenţa stradală este inacceptabilăEmil Boc
Emil Boc

"Libertatea de exprimare e garantată în România, e un câştig al societăţii democratice şi statului de drept. Obligaţia statului e ca cetăţeanul să fie in siguranţă indiferent unde se află, pe stradă sau acasă. Coalitia a solicitat foarte clar şi explicit autorităţilor statului să protejeze cetăţeanul indiferent unde se află", a declarat Emil Boc.

"Înţeleg si înţelegem greutăţile prin care trec românii. Ştim că nu trăim vremuri uşoare, că suntem intr-o criză economică ce a fost mult mai aspră decât cineva şi-a imaginat vreodată. Dar aceste probleme nu pot fi rezolvate peste noapte. Măsurile cau au fost luate au fost necesare pentru a rezolva greşelile făcute în trecut", a mai spus premierul.

De asemenea, Emil Boc a f[cut apel la dialog "singura cale democratică de rezolvare a problemelor şi conflictelor".

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a spus luni dimineaţă că nu a primit nicio solicitare pentru a autoriza un nou protest în centrul Capitalei.

Citeşte şi Bilanţul violenţelor din Centrul Capitalei: distrugeri pe 6 km

Etichete: Emil Boc, proteste

0/0 COMENTARII
Sabin Munteanu
16 ian 17:54
+0
VOTURI
-0

Iar a inceput Boc sa se creada premier!Boc vorbeste despre dialog?Isi mai aminteste domnul Boc de cate ori i-a solicitat Sorin Oprescu o intrevedere pentru a-i expune problemele bucurestenilor?Vezi ce rau e sa nu fii ascultat,domnule "prim ministru"?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE