Boc: La 1 decembrie cei 20 km din Centura de Nord a Capitalei trebuie să fie gataBoc cere constrcutorilor sa terminii primii 20 km ai Centurii de Nord a Capitalei pana la 1 decembrie (Foto: infomm.ro)
Boc cere constrcutorilor să terminii primii 20 km ai Centurii de Nord a Capitalei până la 1 decembrie (Foto: infomm.ro)

"Să nu invocaţi vremea, că nu s-a putut termina. Este o lucrare complexă, dar şi termenele au fost extinse ca lucrările să fie terminate în termen. La 1 decembrie toţi cei 20 km pe ruta Chitila-Voluntari vor trebui finalizaţi", le-a spus premierul constructorilor.

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, a precizat că lucrările la două tronsoane de la Centura de nord a Capitalei, de circa 20 km şi care vor costa aproximativ 120 milioane euro, vor fi finanţate din fonduri europene.

Lucrările la Centura de Nord a Capitalei au început în urmă în urmă cu trei ani, însă lucrările sunt departe de a se finaliza. În momentul de faţă, lucrările se efectuează doar pe trei tronsoane din zona de nord, pentru celelalte trei, aferente zonei de sud, nefiind fonduri.

Centura de nord a Capitalei va face legătura între DN1 Bucureşti-Ploieşti, Autostrada Bucureşti-Piteşti şi Autostrada Soarelui.

Etichete: Anca Boagiu, Bucureşti, centură, Emil Boc, ministrul Transporturilor, şantier

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE