Bogdan Crăcea, care a făcut conferință de presă să spună că îşi căuta iubită, exclus din PMPBogdan Crăcea, care a făcut conferință să spună că îşi căuta iubită, exclus din Mișcarea Populară

Bogdan Cracea, care a facut conferinta de presa sa spuna ca isi cauta iubita, exclus din PMP
Bogdan Crăcea, care a făcut conferință de presă să spună că îşi căuta iubită, exclus din PMP
Foto: telegrafonline.ro

„Domnul Crăcea a fost exclus, dar vreau să vă menţionez că încă mai are o şansă, să facă o contestaţie la Comisia de Etică şi Litigii, conform statutului MP, de acum depine numai de dânsul", a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Giurgiu, Ionel Dinu, conform mediafax.ro.

Ionel Dinu a afirmat că argumentele aduse de preşedinţii filialelor Constanţa şi Galaţi pentru excluderea lui Bogdan Crăcea sunt „puerile". „(Lui Bogdan Crăcea-n.r.) i s-a imputat faptul că preşedintele MP Galaţi nu a mai putut să iasă în oraş, pentru că a fost asaltat de atâta lume încât nu mai putea să dea un răspuns", a spus Ionel Dinu.

Ionel Dinu a comentat acuzaţiile care i-au fost aduce lui Bogdan Crăcea spunând că „probabil că şi dânsul (preşedinte MP Galaţi-n.r.) suferă de ceva şi vrea ce a vrut şi domnul Crăcea".

Preşedintele organizaţiei municipale a Partidului Mişcarea Populară Giurgiu, Marius Bogdan Crăcea, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că îşi caută iubită, în condiţiile în care alegerile locale se apropie şi trebuie să fie pregătit ”din toate punctele de vedere”.

”Anunţul meu pe scurt poate fi sintetizat astfel: politician giurgiuvean caut iubită. Alegerile locale se apropie şi trebuie, chiar dacă nu sunt prima opţiune a partidului, să fiu pregătit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt făcuţi să fie singuri, iar femeia spune multe despre bărbatul ei. Sper cu ajutorul presei să devin candidatul ideal pentru Primăria Giurgiu. Aş spune că viitoarea iubită ar fi ideal să lucreze în sistemul de justiţie, la judecătorie, tribunal, parchet, dar această condiţie ar fi prea restrictivă. Aşa încât criteriile de bază sunt să fie atrăgătoare şi inteligentă”, a afirmat Crăcea.

El le-a transmis femeilor ”interesate” că îl pot contacta pe Facebook sau îşi pot lăsa datele de contact la sediul partidului. ”Confruntarea politică ar putea să se complice dacă avem în vedere faptul că ceilalţi contracandidaţi sunt taţi de fete. Cele interesate mă pot contacta pe contul personal de Facebook sau îşi pot lăsa datele de contact la partid”, a adăugat Crăcea.

Etichete: bogdan cracea, iubită, mp

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE