Bogdan Diaconu, LIDERUL PRU, este noul președinte al echipei AFC RapidEchipa AFC Rapid Bucureşti a pornit cu dreptul în Liga a V-a, unde a înregistrat șase victorii din tot atâtea posibile şi a marcat 35 de goluri. Duminică, formația lui Horia Manoliu l-a numit pe Bogdan Diaconu, liderul PRU, președinte onorific al clubului.

Bogdan Diaconu, în vârstă de 37 de ani, soțul Mariei Olaru, multiplă medaliată la Jocurile Olimpice, este, începând de sâmbătă, preşedinte onorific al AFC Rapid, scrie digisport.

Totuși, echipa lui Mihai Iosif, din punct de vedere financiar, nu stă tocmai bine, echipa supraviețuind doar cu puținele bilete cumpărate de fani și mici sponsorizări. În Giulești se aude că în cel mai scurt timp se va produce o infuzie semnificativă de capital, mai ales după ce conducerea administrativă a adus noi membri.

Aceleași surse au spus că AFC Rapid, echipa lui Horia Manoliu, va cere ca la anul să evolueze în al treilea eșalon, asta dacă va reuși să promoveze în acest an. Noii rapidiști vor astfel să sară peste Liga a IV-a şi speră să primească invitaţie, aşa cum s-a întâmplat şi în alte cazuri.

Conducerea administrativă a AFC Rapid:

Horia Manoliu – preşedinte al comitetului director
Vasile Copil – senior preşedinte de onoare
Bogdan Diaconu – preşedinte de onoare

Etichete: afc rapid, bogdan diaconu, liderul pru, PRU

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE