Borbely: Va fi creată o comisie parlamentară specializată pe migraţie şi refugiaţiLaszlo Borbely, preşedintele Comisiei pentru politică externă din Camera Deputaţilor, a anunţat că va fi creată o comisie parlamentară specializată pe migraţie, azilanţi şi refugiaţi.

Borbely: Va fi creata o comisie parlamentara specializata pe migratie si refugiati
Borbely: Va fi creată o comisie parlamentară specializată pe migraţie şi refugiaţi
Foto: realitatea.net

"Am stabilit, şi a fost un consens, în a crea o comisie la nivelul Parlamentului, specializată pe migraţie, pe azilanţi, pe refugiaţi. Sunt asemenea comisii aproape în toate ţările din Uniunea Europeană", a declarat deputatul, conform Mediafax.ro.

Borbely a mai spus că membrii comisiilor au mai discutat necesitatea analizării legislaţiei pentru că nu e vorba numai de a asigura condiţii pentru aceşti imigranţi, de a avea unde să stea şi de a primi hrană şi apă, ci de a asigura integrarea celor care vor să rămână în România, "ceea ce este mult mai complex".

Demersurile pentru înfiinţarea comisiei pentru migraţie vor începe miercuri, Borbely precizând că a fost un consens pe această temă.

"Această comisie va trebui să fie o comisie specializată, acum ne-am adunat şapte comisii din Cameră şi Senat ca să discutăm o problemă care ţine de competenţa mai multor comisii. Dacă avem o comisie sau măcar o subcomisie care să se ocupe de această probelmatică, atunci vom şti unde să canalizăm informaţiile", a explicat Borbely

Etichete: comisie, refugiati

0/1 COMENTARII
Borbely Sirianu'
08 sep 18:10
+0
VOTURI
-0
I-auzi ce vrea unguru'! Comisie speciala pentru refugiati! De ce nu ia exemplu din tara super-civilizata dupa care plange-n perne in fiecare noapte, Ungaria?
Cum au procedat ungurii cu refugiatii? Inchisi ca vitele, batuti, agresati, furati de bani! Si cum vrea unguru' sa procedam noi? Sa primim cat mai multi, sa-i cazam in caminele universitare!

Ungure, ce zice pretenu' tau Orban, ala care refuza refugiatii? Sau voi, ungurii, ii refuzati doar la voi, restul sunt obligati sa-i primeasca?
Hai siktir, autonomule!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE