Bordel din Bucureşti, înregistrat în acte ca ONGUn bordel din Sectorul 5 a fost înregistrat, în actele oficiale, ca ONG.

Bordel din Bucuresti, inregistrat in acte ca ONG
Bordel din Bucureşti, înregistrat în acte ca ONG
Foto: slobodna-bosna.ba

Pe Bulevardul Elisabeta nr. 54, deasupra unor geamuri negre stă scris cu litere aurii "The Buddhist Exotic Cigar Club", descris drept "A new concept of American Lap – Dance, life music, entertainment & lots of private rooms".

Pe pagina de Facebook a clubului, obiectul de activitate devine explicit. Din fotografiile prezentate, activitatea nu are nici o legătură cu principiile budiste. Nimic ilegal până aici, doar că în registrele Primăriei Sectorului 5, clubul este înregistrat ca ONG, informează puterea.ro.

"Este o fundaţie. În club intră doar cei care sunt membri, dar fiecare persoană înregistrată la noi poate aduce alţi prieteni, chiar şi 10 dacă vrea. Avem un regulament, cei care intră trebuie să aibă peste 18 ani, să completeze nişte formulare în care declară pe propria răspundere că sunt fumători", a relatat managerul clubului Angelo Ursaciuc.

La întrebarea de ce este înregistrat ca ONG la Primăria Sectorului 5, el a spus că refuză să răspundă, iar detaliile ni le pot oferi avocaţii clubului. Desigur, 

 "Clubul Budist de pe Bulevardul Elisabeta 54 este neautorizat de Primăria Sectorului 5. El este înregistrat ca ONG, dar în realitate se face altceva aici. Noi nu avem posibilitatea să controlăm activitatea clubului, de aceea am sesizat organele de control, ANAF-ul şi Poliţia. Este o superevaziune fiscală. S-au înregistrat ca ONG să nu plătească taxe şi impozite", ne-a declarat Dan Croitoru, primarul interimar al sectorului 5.

Detalii, pe puterea.ro.

Etichete: bordel, Sectorul 5

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE