Brad de Crăciun pentru persoanele cu dizabilităţi din Sectorul 6Fiecare luminita simbolizeaza cazul unei persoane cu dizabilitati din Sectorul 6 (Foto cotidianul.ro)
Fiecare luminiţă simbolizează cazul unei persoane cu dizabilităţi din Sectorul 6 (Foto cotidianul.ro)

"Pentru a sublinia şi mai mult semnificaţia acestui gest, fiecare culoare care se va aprinde în pomul de Crăciun va simboliza lupta împotriva unor maladii dintre cele mai frecvente, precum diabet, cancer sau SIDA care, în urma diagnosticării, impun acordarea statutului de persoană cu dizabilităţi", informează administraţia locală.

La evenimentul care începe la orele 18.00, vor participa 100 de persoane cu handicap care, alături de edilul Sectorului 6 - Cristian Constantin Poteraş vor aprinde cele 11.000 de beculeţe ce vor lumina timp de o lună parcul Crângaşi. "Gestul nostru simbolizează implicarea în acordarea sprijinului persoanelor cu dizabilităţi. Acestea au dreptul să se bucure de şanse egale şi vom realiza acest lucru prin toate mijloacele de care dispunem", a declarat Poteraş.

În Sectorul 6, se află în evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului 11.000 de persoane cu dizabilităţi din care 630 sunt copii.

Etichete: brad, Cristian Poteraş, Parcul Crângaşi, persoane cu dizabilităţi, persoane cu handicap, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h