Braţul unei macarale s-a prăbuşit peste o maşină! Sunt patru răniţi, un bărbat a fost încarceratBraţul unei macarale s-a prăbuşit, sâmbătă, peste o maşină în care se aflau patru persoane, pe strada Matei Millo din Bucureşti. Trei dintre persoane au reuşit să iasă din autoturism, un bărbat fiind însă încarcerat. El a fost scos din maşină de pompieri, fiind inconştient şi intubat.

Accident macara
Accident macara

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că braţul unei macarale s-a prăbuşit peste un autoturism, pe strada Matei Millo. Iniţial, ei anunţau că în maşină se aflau trei persoane şi că două dintre acestea au ieşit din maşină după impact, a treia - un bărbat - fiind însă încarcerată.

La locul incidentului acţionează echipe de pompieri şi s-a trimis în sprijin Detaşamentul Special de Salvatori.

Ulterior, ISU Bucureşti-Ilfov a precizat că, dupa evaluarea situaţiei, rezultă că sunt în total patru victime conştiente, din care una încarcerată. Astfel, în maşină se aflau patru bărbaţi.

Pompierii au reuşit să îl scoată din maşină pe bărbatul care era încarcerat, el fiind inconştient, intubat, şi fiind transportat la Spitalul Universitar. Ceilalţi trei bărbaţi au fost transportaţi la spitalele Floreasca (doi) şi Universitar (unu).

Etichete: accident, BRAT, Bucureşti, macara, masina

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE