"Bravo, România", noua emisiune de la Antena 1, oferă un premiu de 20.000 de euroPe 5 aprilie, la Antena 1, va debuta emisiunea Bravo, România! cu musicaluri, povești emoționante și competiție. Toate echipele intrate în concurs, care vor evolua pe scenă pentru a ajuta pe cineva, luptă pentru marele premiu de 20.000 de euro, premiu care va ajuta unul dintre cazurile prezentate în emisiune.

Bravo, Romania, noua emisiune de la Antena 1, ofera un premiu de 20.000 de euro
Bravo, România, noua emisiune de la Antena 1, oferă un premiu de 20.000 de euro

Taximetriști, bucătari, corporatiști sau vatmani de la RATB vor încerca să arate că se descurcă pe scenă, totul pentru o cauză nobilă, potrivit reprezentanților Antenei1.

În fiecare ediție trei echipe își vor prezenta numărul de musical atent pregătit împreună cu coregrafi cunoscuți și vor evolua pe scenă sub privirile juraților Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan Simion și Dani Oțil.

La finalul fiecărei ediții, dintre aceste trei echipe se va alege una câștigătoare, care va primi 5000 de euro și pașaportul către Marea Finală, scrie paginademedia.ro. 

În ultima ediție a emisiunii prezentate de Diana Munteanu și Liviu Vârciu se vor întrece în musicaluri spectaculoase toți câștigătorii din fiecare ediție, iar o echipă va lua marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Etichete: antena 1, Bravo România, emisiune, musical, premiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE