Brazi de Crăciun pentru copiii nevoiaşi, creați de designerii români. FOTODesignerii români au împodobit pentru a treisprezecea oară brazii de Crăciun pentru a-i ajuta pe copiii nevoiaşi pe care îi are în grijă organizaţia „Salvaţi Copiii”.

Împodobiţi cu beţe de chibrit, cu sticlă sau cu globuri colorate, brazii vor fi licitaţi pe 5 decembrie în cadrul Festivalul Brazilor de Crăciun, la Hotelul Radisson Blu din Bucureşti, scrie gandul.info.

Brazii unicat au fost creaţi de artiştii: Wilhelmina Arz, Hamid Nicola Katrib, Irina Solomon & Azay, Kristina Dragomir, Lena Criveanu, Carmen Ormenişan, Stephan Pelger, Doina Levintza, Veronica Zaharia & The One (Parlour & Andreea Esca), Mădălina Dorobanţu, Mirela Diaconu, Malvina Cervenschi, Alexandru Ghilduş & Mihnea Ghilduş, Anca Rusu, Maria Lucia Hohan, Ramona Filip. Brăduţii vor putea fi văzuţi în holul hotelului. Anul acesta şi alţi artişti.

În total, la primele 12 ediţii ale Festivalului Brazilor de Crăciun s-au strâns 2.669.100 euro, bani cu ajutorul cărora au fost ajutaţi 16.200 de copii, aflaţi în programele educaţionale ale organizaţiei Salvaţi Copiii. De asemenea, familiile copiilor au primit ajutor financiar şi consiliere în centrele educaţionale Salvaţi Copiii România.

Banii strânşi din licitaţia 2013 vor fi folosiţi pentru ajutarea a 2.000 de copii din comunităţi defavorizate, cuprinşi în programele de Educaţie Preşcolară, Şcoală după Şcoală şi A Doua Şansă.

Salvaţi Copiii are programe educaţionale în 42 de grădiniţe de vară în mediul rural pentru copiii foarte săraci, 32 de centre unde se desfăşoară activităţi de tip A Doua Şansă, pentru copiii neşcolarizaţi, care au depăşit vârsta de frecventare a învăţământului de masă sau au abandonat şcoala în diferite stadii şi 37 de programe Şcoală dupa Şcoală pentru prevenirea abandonului şcolar.

Etichete: brazi de craciun, designeri români

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE