BREAKING! Alertă cu bombă la stația metrou Eroilor! Călătorii au fost evacuațiEste alertă cu bombă la stația de metrou Eroilor. Mai multe echipaje de poliție și jandarmi au ajuns la fața locului, perimetrul este securizat. Metroul nu mai oprește în această stație.

Metrou
Metrou

Ofițerii serviciului pirotehnic se află subteran și încearcă să găsească eventualul material explozibil anunțat. Au fost aduși și câini special antrenați pentru depistarea materialelor explozibile. Toată lumea a fost evacuată, iar călătorii sunt îndrumați către stațiile de autobuz din zonă.

Etichete: alerta, ameninţare, bombă, Eroilor, metrou

0/1 COMENTARII
Steve Hoffman
21 iun 10:28
+0
VOTURI
-0
Bună ziua doamnelor și domnilor
Aveți mare nevoie de consolidare financiară (împrumut)?
O mulțime de oameni se confruntă cu provocări financiare premature și majoritatea nu sunt capabili să obțină împrumuturi de capitaluri proprii de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare din cauza ratei dobânzii ridicate, a garanțiilor insuficiente, a raportului datorie / venit, a scorului creditului scăzut sau din alte motive.

Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, vă sfătuiesc să contactați compania mea și vă putem ajuta cu un împrumut.
Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri, împrumut ipotecar și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt, împrumuturi garantate și fără garanții și, de asemenea, puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

Pentru mai multe informatii; aici sunt datele noastre de contact.
E-mail de contact: novicapfinancialservices@gmail.com
Număr de contact: +31642117819 (WhatsApp)

Nu mai există timpi de așteptare sau vizite stresante la bănci. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h