BUCHAREST OPEN 2014: Astăzi are loc tragerea la sorți de la BUCHAREST OPEN 2014. HALEP, cap de afișBUCHAREST OPEN 2014: Tragerea la sorţi a tabloului principal se va desfăşura astăzi, de la 14.30. În urne intră şi Simona Halep.

Tabelul principal de la BUCHAREST OPEN 2014, in urma tragerii la sorti. Meciuri BUCHAREST OPEN 2014
Tabelul principal de la BUCHAREST OPEN 2014, în urma tragerii la sorți. Meciuri BUCHAREST OPEN 2014

BUCHAREST OPEN 2014:

Mergând pe valul de simpatie cu care românii au înconjurat tenisul feminin în ultimul an, în special datorită Simonei Halep, federaţia de la Bucureşti a decis să preia licenţa turneului de la Budapesta.

Primul tur al BRD Bucharest Open se va disputa luni, pe zgura de la Arenele BNR, amintește Adevărul.ro. Cap de afiş este, bineînţeles, Simona Halep.. Anul trecut, Halep a câştigat turneul de la Budapesta, aşa că are de apărat cele 280 de puncte.

BUCHAREST OPEN 2014:

Mai participă şi alte 5 românce: Monica Niculescu, Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Alexandra Cadanţu şi Andreea Mitu. Sorana Cîrstea, accidentată, n-a putut onora turneul.

Finala are loc duminica viitoare, pe 13 iulie. Meciurile de pe parcursul unei zile pot fi văzute în schimbul a 15 lei, de luni până vineri, iar un bilet pentru partidele de sâmbătă şi duminică costă 40 de lei.

BUCHAREST OPEN 2014:

 La Bucureşti mai vin Roberta Vinci (Italia, locul 21 WTA), Klara Koukalova (Cehia, locul 31), dar şi alte jucătoare cunoscute din Top 100: Annika Beck (Germania), Karin Knapp (Italia) sau Shahar Peer (Israel).

Etichete: bucharest open, meciuri bucharest open

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h