BUCHAREST OPEN 2014: Monica Niculescu a învins-o pe Klara Koukalova în primul tur Bucharest OpenBUCHAREST OPEN 2014: Monica Niculescu, numărul 68 în clasamentul WTA, s-a calificat în turul doi la Bucureşti după ce a eliminat-o pe a treia favorită, Klara Koukalova (32 de ani).

BUCHAREST OPEN 2014: Monica Niculescu a invins-o pe Klara Koukalova in primul tur Bucharest Open
BUCHAREST OPEN 2014: Monica Niculescu a învins-o pe Klara Koukalova în primul tur Bucharest Open
Foto: fanatik.ro

BUCHAREST OPEN 2014:

Monica Niculescu a condus cu 4-1 în primul set, pe care şi l-a adjudecat în cele din urmă cu 6-3. Destul de modestă la serviciu, Koukalova nu a putut să-i pună mari probleme partenerei sale de dublu, informează Digisport.ro.

În actul al doilea, românca nu i-a mai dat nicio şansă jucătoarei din Cehia, pe care a învins-o cu 6-0 şi merge mai departe la Open-ul bucureștean. În turul următor, ea va întâlni învingătoarea din disputa Alize Lim – Elitsa Kostova.

BUCHAREST OPEN 2014:

Monica Niculescu a încheiat partida cu doi ași și 80% din puncte câștigate cu primul serviciu. A comis trei duble greșeli și a fructificat cinci mingi de break din șase. Koukalova a făcut un singur break, a comis nouă duble greșeli și nu a expediat niciun as. A fost a doua întâlnire directă dintre cele două, precedenta revenind cehoaicei, scor 6-1, 6-3, la Shenzen (China), în 2013. Monica Niculescu şi-a asigurat un cec de 3.310 dolari şi 30 de puncte WTA.

Etichete: bucharest open, Monica Niculescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE