Bucureșteni prinși în flagrant la furat haine din magazinPoliţiştii Capitalei au identificat şi prins în flagrant doi bărbaţi cu vârste de 32 respectiv 40 de ani, imediat după ce aceştia au reuşit să sustragă mai multe obiecte de îmbrăcăminte din interiorul unei societăţi comerciale situată în Sectorul 1.

Bucuresteni prinsi in flagrant la furat haine din magazin
Bucureșteni prinși în flagrant la furat haine din magazin
Foto: stirile.protv.ro

În jurul orei 03.00, agenţii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 4, acţionând pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală, au observat doi bărbaţi care, prin spargerea geamului uşii de acces, au pătruns în interiorul unui magazin, de unde au sustras obiecte de îmbrăcămite în valoare de aproximativ 1.500 de lei.

Potrivit comunicatului de presă remis redacție, imediat după sesizarea comiterii infracţiunii, poliţiştii au procedat la prinderea şi imobilizarea bărbaţilor, aceştia fiind conduşi la sediul secţiei pentru verificări.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei doi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Etichete: bucureşteni, furt, Poliţia Capitalei, prinși în flagrant

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE