Bucureștenii stau la coadă la apa rece din fântânile de mare adâncime de pe raza Sectorului 2Sute de bucureșteni stau la rând la apa rece din fântinile de mare adâncime amenajate în mai multe zone din Sectorul 2. Fântânile sunt luate cu asalt de bucureștenii care preferă apa rece ca gheața care îşi păstrează temperatura scăzută chiar și în zilele caniculare din această perioadă. Consumul de apă este GRATUIT, indiferent de cantitate.

Puţurile de mare adâncime construite în Sectorul 2 s-au dovedit un real succes având în vedere faptul că, pe parcursul verii, şi nu numai, bucureştenii stau la coadă pentru a se alimenta cu apă potabilă.

Mii de bucureșteni de toate vârstele se aprovizionează zilnic gratuit cu apă de cea mai bună calitate din cele 9 fântâni de mare adâncime amenajate de primarul Neculai Onțanu în mai multe cartiere din Sectorul 2.

Calitatea deosebită a apei din cele nouă fântâni este dată de faptul că provine din pânza freatică de mare adâncime şi care la rândul ei este alimentată din izvoarele Munţilor Carpaţi. Apa este verificată lunar de către Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, instituţie care atestă că este potabilă şi bună pentru consumul populaţiei.

Bucureşteni, de toate vârstele, vin zilnic la fântâni să se aprovizioneze cu apă, mai ales în zilele toride din această perioadă.

Bucureştenii care nu vor să mai cumpere apă din magazin şi o preferă pe cea de fântână au la dispoziție cele 9 puţuri de alimentare cu apă potabilă de la mare adâncime din Sectorul 2: 

Fântâna lui Bucur (noua Piaţă Obor),

Fântâna "Tudor Arghezi" (Orăşelul Copiilor),

Fântâna "Omeniei" (Parcul Motodrom),

Fântâna "Sfânta Maria" (Parcul Florilor),

Fântâna "Educatorilor" (Parcul Naţional),

Fântâna "Armoniei" (Parcul Obor),

Fântâna "Stelelor" (Parcul Cinema Floreasca),

Fântâna "Sfântul Nicolae" (Parcul Morarilor),

Fântâna "Nizami" (Parcul Tei).

"Este o apă foarte bună care îndeplineşte toate condiţiile de calitate. Pentru siguranţă, săptămânal, vor fi efectuate teste în laboratoarele de specialitate. Vom avea cea mai pură apă naturală, fără nitriţi, având în vedere faptul că este extrasă de la o aşa mare adâncime", a declarat pentru B365.RO primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu.

Etichete: apă gratuit, fântâni arteziene, fantani de mare adancime, puturi de mare adancime, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE