București-Ploiești: Autostradă fără parcări și benzinării, la aproape doi ani de la deschidereAutostrada București-Ploiești nu are nici acum parcări, spații de servicii sau benzinării, deși a trecut mai bine de un an și 8 luni de când a fost deschisă pentru circulație.

Dan Sova: Ultimii kilometri din Autostrada Bucuresti-Ploiesti vor fi gata la finalul lui 2015
Dan Şova: Ultimii kilometri din Autostrada Bucureşti-Ploieşti vor fi gata la finalul lui 2015
Foto: www.badpolitics.ro

Mai mult, în prezent este funcţional doar un singur nod rutier de intrare-ieşire de pe autostradă, şi anume cel care face le­gătura cu localităţile Snagov şi Gher­măneşti, astfel că, odată ce un şofer a intrat pe autostradă dinspre centura Bucureşti, acesta trebuie să meargă cel puţin 20 km pentru a putea ieşi de pe autostradă, scrie zf.ro.

Construcţia unor puncte de alimentare cu carburanţi pe autostrada Bucureşti-Ploieşti ar mai putea întârzia, având în vedere că procedurile de licitaţie pentru amplasarea unor astfel de unităţi nici măcar nu au început. „În ceea ce priveşte autostrada A3, nu deţinem informaţii privind anunţarea unui termen oficial de începere a licitaţiilor pentru amplasarea de benzinării", spun reprezentanţii MOL România.

CNADNR nu a comentat subiectul.

Etichete: A3, autostrada bucuresti ploiesti, benzinărie, parcare

0/1 COMENTARII
Fox
05 mar 20:10
+0
VOTURI
-0
Ei hai, lasati, ca pt 60 de km nu iti trebuie nici benzina nici pauza de masa! Decat daca faci pana prostului si atunci iti meriti soarta! Noduri rutiere da, sunt utile!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE