GALERIE FOTO cu Bucureștiul sub zăpadă. Cum a arătat Capitala, în ultimele trei zileCâțiva dintre fotografii care și-au făcut curaj să iasă în viscolul care a cuprins Bucureștiul, în ultimele trei zile, au împărtăşit cu noi imaginile surprinse cât timp Capitala a fost sub atenționare cod portocaliu de ninsori.

Bucureştiul a fost sub atenționare cod portocaliu de ninsori, weekend-ul acesta. Mai multe curse aeriene au fost anulate pe aeroportul Otopeni, din această cauză, o bucată din acoperișul Teatrului Evreiesc s-a prăbușit din cauza vântului puterniccea mai importantă linie de tramvai a Capitalei a fost blocată, circulaţia a fost închisă în zona Pasajului Unirii– Parcul Tineretului și în Prelungirea Ghencea, iar cea de pe Centura Capitalei a fost blocată de la Bragadiru până la Jilava. Totodată, s-a decis ca școlile și grădinițele să fie închise luni și marți, în urma ninsorilor. 

Cu toate astea, au fost câțiva care au îndrăznit să iasă din casă perioada asta şi au şi imortalizat ce le-a ieşit în cale. B365.ro vă prezintă o parte dintre fotografiile cu care s-au întors, iar, pentru mai multe imagini cu "Bucureștiul sub zăpadă", puteţi consulta paginile fotografilor care ni le-au pus la dispoziție:

Aurel Rapa

Andreea Gheorghies

Dan Moruzan

Aurel Vîrlan

Stan Sebastian

 

Alberto Groșescu

Alex Gâlmeanu

 

Alex Mazilu

Etichete: cod portocaliu ninsori, ninsoare București, viscol bucuresti, vreme bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE