Bucureştean cercetat pentru înşelăciune prin anunţuri matrimonialePoliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant, marţi, un bărbat în vârstă de 53 de ani bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Bucurestean cercetat pentru inselaciune prin anunturi matrimoniale
Bucureştean cercetat pentru înşelăciune prin anunţuri matrimoniale

Din datele existente până în prezent, reiese faptul că acesta, prin intermediul unui site de anunţuri matrimoniale, stabilea diverse întâlniri cu femei, pentru a se cunoaşte şi eventual a începe o relaţie.

În urma discuţiilor, le determina pe persoanele vătămate să aducă la întâlnire, diverse sume de bani, bani pe care, sub un pretext sau altul, îi lua din posesia acestora, după care pleca, precizează DGMB.

Marţi, 14 iunie a.c., prin aceeaşi metodă, ar fi încercat să înşele o persoană, moment în care au intervenit poliţiştii Secţiei 2 şi l-au imobilizat.

Prejudiciul din această cauză, de 500 de euro, a fost recuperat integral şi urmează să fie predat părţii vătămate.

În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cel în cauză fiind audiat la subunitatea de poliţie, cercetări ce vizează şi alte posibile infracţiuni de înşelăciune, precum şi pentru stabilirea întregului prejudiciu produs.

Etichete: înşelăciune, inselaciune anunturi matrimoniale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h