BUCUREŞTEAN prins în FLAGRANT la scurt timp după ce a SPART o LOCUINŢĂ din Sectorul 2Sâmbătă, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins un bărbat de 37 de ani, la scurt timp după ce a spart o locuinţă din sectorul 2.

Furt din locuinte
Furt din locuinţe
Foto: probr.ro

Astfel, în jurul orei 12.00, agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 7 Poliţie, în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, au observat un bărbat care, prin comportamentul afişat, le-a atras atenţia, se arată într-un comunicat.

Astfel, s-a procedat la interceptarea şi legitimarea bărbatului, în urma verificărilor efectuate rezultând faptul că acesta tocmai abandonase mai multe bunuri, pe care le-a sustras dintr-o locuinţă, unde pătrunsese prin efracţie.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, estimat la suma de 200 de lei, a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Etichete: barbat prins in flagrant, Capitală, furt din locuinţe, hot capitala, hot din locuinte, Sector 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE