Bucureşteni amendaţi că nu au avut mătură şi făraş, ca să strângă după câinele scos la plimbarePoliţiştii locali din sectorul 6 au dat 21 de amenzi, în luna mai, persoanelor care nu au avut mătură, făraş şi pungă, ca să poată strânge mizeria făcută de căţeii cu care au ieşit la plimbare.

Bucuresteni amendati ca nu au avut matura si faras, ca sa stranga dupa cainele scos la plimbare
Bucureşteni amendaţi că nu au avut mătură şi făraş, ca să strângă după câinele scos la plimbare
Foto: mondonews.ro

Primăria Sectorului 6 anunţă că poliţiştii locali au applicat 21 de sancţiuni contravenţionale posesorilor animalelor de companie care, în timpul plimbărilor pe domeniul public,  n-au deţinut asupra lor materialele necesare (făraş, mătură, pungă) pentru curăţarea dejecţiilor provenite de la acestea.

"Cei care nu se conformează riscă să fie sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 200 lei şi 500 lei.", aminteşte Primăria.

Poliţiştii din sector au mai aplicat, luna trecută, 106 sancţiuni contravenţionale persoanelor care nu au întreţinut curăţenia şi igiena în spaţiile de locuit, spaţiile de desfăşurare a activităţii, curţi şi spaţii verzi din jurul blocurilor.

"Conform prevederilor Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 120/2010 privind Normele de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti, nerespectarea condiţiilor menţionate constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 lei pentru persoane juridice şi de la 200 lei la 1.000 lei pentru persoane fizice.", adaugă sursa citată.

Etichete: amendă, caine, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
Cris
02 iun 16:44
+0
VOTURI
-0
In sectorul 3 s-a facut ordine... Inainte mirosea a kaktt de caine peste tot pe unde umblai... Nu mai vorbesc de haitele de maidanezi care erau peste tot... fara covrigi in coada. Acum, toti cainii merg la groapa cu nisipa iar.. in rest lumea merge cu punga la ea si aduna kknetul...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE