Bucureșteni din Sectorul 3 și sediul Ministerului de Finanțe, lăsați fără apă caldă timp de 2 zilePeste 120 de blocuri din Sectorul 3, dar și sediile Ministerului de Finanțe și al Bibliotecii Naționale au rămas fără apă caldă de joi, 2 iulie, din cauza unei avarii la rețeaua primară a RADET. Situația se va remedia abia sâmbătă seară, 4 iulie.

Bucuresteni din Sectorul 3 si sediul Ministerului de Finante, lasati fara apa calda timp de 2 zile
Bucureșteni din Sectorul 3 și sediul Ministerului de Finanțe, lăsați fără apă caldă timp de 2 zile
Foto: wellbeingwire.meyouhealth.com

Începând de joi, de la 17.40, bucureștenii din zona Nerva Traian- Bulevardul Unirii nu au apă caldă. Asta deși și săptămâna trecută RADET a întrerupt furnizarea apei calde în zonă, din cauza unei alte avarii.

Conform Regiei, situația va fi remediată sâmbătă seară.

Avaria afectează strada Foişorului, Nerva Traian, Mărăşeşti, Nerva Traian, Octavian Goga, Bulevardul Unirii, Mircea Vodă și Splaiul Unirii, dar și alte străduțe mai mici. De asemenea, apa caldă a fost oprită la MInisterul de Finanțe și la Biblioteca Națională. Puteți consulta LISTA BLOCURILOR AFECTATE AICI.

Vă reamintim că președintele Consiliului de Administrație al RADET Gabriel Dumitrașcu a demisionat luni, declarând că, la iarnă, este posibil ca mai multe cartiere din Bucureşti să rămână fără căldură. DETALII AICI.

În fiecare zi, 1.000 de tone de apă se pierd din cauza avariilor la rețeaua de distribuție a agentului termic administrată de RADET. Potrivit viceprimarului Capitalei, Cornel Pieptea, asta înseamnă 20 milioane euro pe an, bani care le sunt imputați bucureștenilor.

Etichete: avarie RADET, OPRIRI RADET, RADET

0/1 COMENTARII
Cris
04 iul 11:10
+0
VOTURI
-0
Avariile la retelele de apa nu ar trebui sa faca obiectul unor articole de presa tabloida. Ele nu informeaza cu nimic pe nimeni.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE