Bucureştenii au o lună la dispoziţie să-şi decoreze BALCONUL. Premii de 214.000 de leiPrimăria Capitalei anunţă că premiile pentru concursul "Cea mai frumoasă faţadă", desfăşurat în perioada 16 mai – 26 iunie 2017, vor fi de 214.000 de lei, competiţia fiind structurată pe trei secţiuni "Cea mai frumoasă faţadă", "Cel mai frumos balcon" şi "Cea mai frumoasă grădină".

A inceput concursul Cea mai frumoasa fatada din Bucuresti
A început concursul Cea mai frumoasă faţadă din Bucureşti

"Primăria Municipiului Bucureşti, prin ARCUB, organizează, în perioada 16 mai – 26 iunie 2017, Concursul "Cea mai frumoasă faţadă", structurat pe trei secţiuni: "Cea mai frumoasă faţadă", "Cel mai frumos balcon" şi "Cea mai frumoasă grădină". Municipalitatea îşi propune astfel să recompenseze şi să încurajeze eforturile locuitorilor Capitalei care doresc să contribuie la înfrumuseţarea oraşului, fie că sunt persoane fizice, persoane juridice sau asociaţii de proprietari/locatari. Astfel, bucureştenii sunt invitaţi să amenajeze faţadele clădirilor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea, balcoanele şi spaţiile verzi adiacente imobilelor cu plante naturale decorative, arbori şi arbuşti ornamentali, în funcţie de posibilităţile de amenajare", se arată într-un comunica de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti.

"Prin acest concurs intenţionăm să stimulăm cetăţenii, firmele, instituţiile publice, asociaţiile de proprietari să-şi înfrumuseţeze şi ecologizeze imobilele pentru că ne dorim să avem în Capitală cât mai multe clădiri curate, împodobite cu flori şi plante decorative, cu spaţii verzi aranjate, aşa cum există în oraşe din Franţa, Spania şi Italia, faimoase pentru multitudinea de plante şi flori ce împodobesc spaţiile verzi şi faţadele clădirilor", a declarat primarul general, Gabriela Firea.

În cadrul concursului vor fi acordate premii în valoare totală de 214.000 lei, acestea fiind distribuite pe secţiuni şi categorii: categoria persoane fizice, categoria asociaţii de proprietari/locatari, categoria persoane juridice.

Cel mai mic premiu va fi în valoare de 500 de lei (menţiune), iar cel mai mare în valoare de 5.000 lei (Premiul I).

Concursul" Cea mai frumoasă faţadă" se adresează amenajărilor deja realizate în momentul înscrierii acestora în concurs, în perioada 15 mai – 11 iunie 2017. Lucrările din concurs pot fi votate de cetăţeni în perioada 12 – 14 iunie, iar vizitele pe teren ale juriului şi perioada de jurizare vor avea loc între 12 – 18 iunie. Prezentarea şi premierea câştigătorilor va avea loc în perioada 23 – 25 iunie 2017.

Etichete: Bucureşti, concurs, concurs bucuresti, firea, Gabriela Firea, pmb

0/4 COMENTARII
VERA
06 iun 12:17
+0
VOTURI
-0
Ma confrunt cu o situatie pentru care inca nu am gasit o sulutie , si anume: locuiesc la bloc, la etajul 7 al unui bloc cu 10 etaje. La blocurile din jur, atat la cele anvelopate cat si la celelalte proprietarii apartamentelor au inchis balcoanele. La apartamentul meu balconul nu este inchis deoarece mereu mi-a placut sa am flori si jardiniere. Insa din toamna s-au adapostit 2 perechi de porumbei, si a inceput dezastrul.In 6 luni au avut 3 randuri de pui. Am ajuns intr-un impas deoarece pe de o parete imi este foarte mila de aceste vietati care nu mai au unde ciubarii, dar in aceeasi masura sunt revoltata pentru ca balconul si geamurile mele sunt distruse de stricaciunile pe care le fac acesti porumbei. Mentionez ca nu am in intentie sa-mi inchid balconul. CUM SA FAC SA POT AJUTA ACESTE FIINTE SI IN ACELASI TIMP SA-MI RECAPAT GRADINA DIN BALCON?
Stilul caracteristic
18 mai 12:01
+0
VOTURI
-0
Acelasi stil ca oprescu, lucruri marunte care farmeca oamenii fara prea multa educatie
andrei
17 mai 12:41
+0
VOTURI
-0
pe cuvantul meu daca sunt normali ls cap.

Orasul geme sub asediul traficului si ei fac concursuri cu cel mai frumos balcon.

Tara arde si ei o fr-ca .
Cris
17 mai 11:55
+0
VOTURI
-0
E o initiativa buna dar Gaby Firea pare preocupata mai mult de 3 flori - 3 lulele decat de lucruri importante, cum ar fi aglomeratia criminala de la metrou. Niste impostori.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE