Bucureştenii bolnavi de cancer mai pot face radioterapie doar la Spitalul Fundeni şi la ColţeaSituaţie dramatică pentru bucureştenii bolnavi de cancer, care sunt obligaţi să aştepte zeci de zile să facă terapia ce putea să le dea speranţe de vindecare. Bolnavii de cancer mai pot face radioterapie doar la Spitalul Fundeni din Capitală şi la Spitalul Colţea.

Bolnavii de cancer din Bucuresti mai pot face radioterapie doar la Spitalul Fundeni
Bolnavii de cancer din Bucureşti mai pot face radioterapie doar la Spitalul Fundeni
Foto: tratamente-cancer.ro

În Capitală, bolnavii de cancer mai pot face terapia cu radiaţii doar la Institutul Oncologic Bucureşti, din Fundeni, şi la Spitalul Colţea.

La Spitalul Militar aparatul nu mai funcţionează de peste o jumătate de an, iar la Spitalul Elias se întâlneşte aceeaşi problemă.

După ce money.ro a anunţat că acceleratorul de la Spitalul Colţea s-a stricat, luni dimineaţă, Primăria Generală a Municipiului Bucureşti a infirmat informaţiile publicate de portalul de business şi a anunţat că acest echipament destinat bolnavilor de cancer este funcţional.

Etichete: Spitalul Colţea, Spitalul Elias, spitalul Fundeni

0/1 COMENTARII
Aura
15 Nov 10:02
+0
VOTURI
-0
Soacra mea a fost diagnosticata cu cancer la buza inferioara si are programare pentru radioterapie la spitalul Fundeni tocmai in ianuarie 2013 pe motiv ca cel de-al doilea aparat pentru radioterapie nu este functional. Am rugamintea, stie cineva daca s-a reparat pentru a grabi programarea? Multumesc mult

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h