Bucureştenii care citesc în metrou vor fi RECOMPENSAŢIBucureștenii care călătoresc cu metroul și care vor fi surprinși, în perioada 18-22 iulie, citind o carte vor fi răsplătiți cu un volum, în cadrul primei ediții a campaniei "Cartea la metrou", desfășurată de Editura Litera împreună cu Metrorex.

Bucurestenii care citesc in metrou vor fi RECOMPENSATI
Bucureştenii care citesc în metrou vor fi RECOMPENSAŢI

Voluntarii Litera vor fi prezenți la metrou în săptămâna menționată, de luni până vineri, în intervalul 9,00-11,00, pe Magistrala 2: Pipera — Berceni — Pipera, a informat editura.

Printre volumele oferite se numără o selecție a celor mai bune titluri din colecțiile Litera: Clasici moderni, Clasici contemporani, Agatha Christie, Nobel, Buzz Books, Biblioteca pentru toți.

Editura Litera arată că locul preferat al românilor pentru cititul cărților este acasă (43%), urmat la distanță semnificativă de cititul în aer liber (17%) sau în fața calculatorului (10%). Baia și mijloacele de transport în comun sunt următoarele locuri de citit, în detrimentul bibliotecilor, cafenelelor sau librăriilor, conform unui sondaj realizat pe www.iVox.ro.

Etichete: carte, carte la metrou, Metrorex, metrou

0/1 COMENTARII
bogdan71
12 Jul 18:05
+0
VOTURI
-0
Hotii de buzunare vor aprecia asta.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE