Bucureştenii, chestionaţi pe stradă despre Poliţia Locală



Bucureştenii pot evalua activitatea Poliţiei Locale Sector 2 printr-un chestionar pe care îl completează fie pe stradă, fie la domiciliu, în toate cartierele.  

Bucurestenii, chestionati pe strada despre Politia Locala
Bucureştenii, chestionaţi pe stradă despre Poliţia Locală

Aflarea opiniei locuitorilor sectorului 2 în ceea ce priveşte activitatea Poliţiei Locale Sector 2, în toate domeniile sale, este monitorizată, în aceste zile, printr-un sondaj realizat în toate cartierele. Iar rezultatele obţinute se vor transforma într-un instrument important în creşterea gradului de profesionalizare a prestaţiei poliţiştilor locali ai sectorului 2.

În acest sens, echipe de poliţişti locali ai sectorului 2 realizează un sondaj de opinie pentru identificarea realizărilor şi nerealizărilor instituţiei, de la înfiinţare şi până în prezent, stabilirea gradului de siguranță stradală, evoluția fenomenului antisocial, rezultatele implementării sistemelor de monitorizare video, percepția cetățenilor față de fenomenul de corupție, informează administraţia locală într-un comunicat de presă. 

Conform sursei menţionate, bucureştenii sunt rugaţi să completeze "Chestionarul pentru evaluarea gradului de satisfacţie al cetăţeanului faţă de activitatea Poliţiei Locale Sector 2", sondaj care se desfăşoară personal, "faţă în faţă", la domiciliul cetăţeanului sau prin interviul stradal şi înregistrarea răspunsurilor într-un formular tipărit, după obţinerea consimţământului clar din partea fiecărui participant.

De asemenea, chestionarul va folosi pentru îmbunătăţirea Sistemului de Management Integrat şi pentru atingerea unui nivel susţinut de excelenţă în toate aspectele performanţei, în vederea implementării modelului de excelenţă EFQM al Poliției Locale a Sectorului 2.

Grupa operatorilor de sondaj din cadrul Poliției Locale Sector 2 este sprijinită în această activitate de polițiști locali voluntari.

Etichete: Bucureşti, Capitală, chestionar, politia locala Sector 2, Sectorul 2, sondaj

0/1 COMENTARII
Rotaru Maria
17 mar 13:41
+0
VOTURI
-0
locuiesc pe bul. chisinau,masinile circula pe trotuoar si biciclisti,mizeria cainilor gunoaie,educatia civica lasa de dorit

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE