Bucureştenii comandă pizza, burgeri și mâncare chinezească de cel puțin trei ori pe săptămânăBucureştenii se dau în vânt după pizza, burgeri și mâncare chinezească, preparate culinare pe care le comandă de cel puțin trei ori pe săptămână.

Bucurestenii comanda pizza, burgeri si mancare chinezeasca de cel putin trei ori pe saptamana
Bucureştenii comandă pizza, burgeri și mâncare chinezească de cel puțin trei ori pe săptămână
Foto: foodpanda

Bucureștenii sunt fideli felurilor de mâncare preferate. Potrivit Foodpanda.ro, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare de pe piața locală, locuitorii Capitalei comandă pizza, burgeri și mâncare chinezească de cel puțin trei ori pe săptămână. Topul celor mai consecvenți consumatori de mâncare online este completat de clujeni și timișoreni.

Câţi bani dau bucureştenii pe mâncarea livrată la domiciliu

Conform reprezentanților platformei, un român comandă mâncare online, în medie, de 3 ori pe săptămână. Cel puțin două dintre aceste comenzi sunt pentru preparate de tip fast food, ca pizza și burgerii, precum și pentru mâncare chinezească. Majoritatea comenzilor recurente vin din București, Cluj-Napoca și Timișoara, înregistrându-se o sumă medie de 52 lei pentru o comandă.

20% dintre români mănâncă de până la trei ori pe săptămână în oraş şi preferă fast-food-urile

Consumatorii români sunt consecvenți și în ceea ce privește perioada în care comandă. Astfel, cererile pentru pizza cresc cu până la 50% în weekend, în timp ce burgerii și mâncarea chinezească sunt solicitate, mai des, în timpul săptămânii, la birou.

Peste 55% din totalul comenzilor plasate pe platformă în prima jumătate a lui 2015 au fost făcute prin intermediul aplicației mobile, preconizându-se o creștere cu 15% până la sfârșitul anului.

Bărbații comandă de două ori mai multă mâncare decât femeile

Foodpanda.ro este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 450 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu şi Buzău.

Etichete: comandă mâncare, foodpanda, foodpanda.ro, livrare, livrare mâncare, livrare mâncare Bucureşti, mâncare, mâncare la domiciliu, pizza

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE