Bucureştenii cu venituri sub 400 lei/persoană scapă de plata utilităţilor la întreţinereBucurestenii care au venituri sub 400 lei/luna de persoana sunt scutiti de plata serviciilor de apa si canalizare
Bucureștenii care au venituri sub 400 lei/lună de persoană sunt scutiți de plata serviciilor de apă și canalizare

Beneficiari sunt persoanele care deţin act de proprietate sau de închiriere la domiciliul pentru care se solicită scutirea, cu cetăţenie română, al căror venit este mai mic sau egal cu 400 de lei pe membru de familie şi care nu au datorii la plata serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare, informează Primăria Capitalei.

Cererile se pot depune la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială, scutirea de la plata utilităţilor urmând să se aplice pentru perioada 1 ianuarie-30 iunie 2012, de luni până vineri între orele 8.30 şi 16.30.

Etichete: apă şi canalizare, beneficiari, Bucureşti, cerere, venit

0/0 COMENTARII
unu
24 nov 11:34
+0
VOTURI
-0

Bine si cine plateste pentru tigani? Noi!? De ce!? Eu nu vreau sa platesc. Pute a mita electorala. Niste jigodii astia care au votat asa ceva. Tot timpul trebuie sa plateasca prostii...

Andrei
24 nov 09:45
+0
VOTURI
-0

Sa plateasca toti!!! De ce astia care iau 400lei pe luna sunt mai cu mot!!! Sa plateasca si ei, eu nu sunt de acord ca platesc pt ei. Daca nu-ti permit, atunci sa moara de frig.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE