Bucureştenii din Colentina vor avea din nou apă caldă: ELCEN opreşte lucrările de la CET SUDELCEN va sista miercuri lucrările de reparaţii de la CET SUD. Astfel, locuitorii din Colentina vor avea apă caldă în condiţii normale, anunţă compania.

Bucurestenii din Colentina vor avea din nou apa calda: ELCEN opreste lucrarile de la CET SUD
Bucureştenii din Colentina vor avea din nou apă caldă: ELCEN opreşte lucrările de la CET SUD
Foto: focus-energetic.ro

Electrocentrale București (ELCEN) sistează lucrările de reparații și renunță la restul reviziilor planificate ale termoficării din București Sud începând de miercuri, 15 iunie, iar conductele magistralei din Sud vor fi puse la dispoziția RADET București pentru a tranzita energia termică produsă în CTE Progresu, astfel încât locuitorii din cartierul Colentina să poată beneficia de apă caldă, în condiții normale, în cel mai scurt timp, a anunțat ELCEN într-un comunicat remis AGERPRES.

RADET Bucuresti a cerut, marti, societatii ELCEN pornirea CET Grozavesti pana la finalizarea lucrarilor de revizie la CET Sud pentru alimentarea in conditii normale a tuturor consumatorilor racordati la sistemul de termoficare al Municipiului Bucuresti.

"Cererea RADET cu privire la pornirea CTE Grozăvești, centrală aparținând ELCEN, până la finalizarea lucrărilor de revizie la centrala CTE București Sud, a fost transmisă la sediul ELCEN marți, 14 iunie a.c., în jurul prânzului. Ca urmare a acestei solicitări, ELCEN informează populația din București că poate acoperi, în prezent, fără nicio problemă necesarul de apă caldă furnizată locuitorilor Capitalei din punct de vedere al debitului, presiunii și temperaturii agentului termic prin intermediul celor două centrale ale sale, ce funcționează la ora actuală: CTE Progresu și CTE București Vest', precizează ELCEN.

Potrivit sursei citate, pe perioada verii, ELCEN produce apa caldă din două centrale simultan (în prezent, CTE Progresu și CTE București Vest). În momentul de față, debitul necesar de apă caldă ce se vehiculează în rețeaua RADET este de 3.400 tone/oră, debit ce se împarte între cele două centrale.

 

Etichete: apă caldă, Colentina, ELCEN, Sectorul 2

0/1 COMENTARII
Politikon
14 iun 21:58
+0
VOTURI
-0
Deci.
Initial era programat sa intre in revizie CET Sud. Au intrat, simultan, CET Sud si Grozavesti.
RADET a facut gat ca nu-i ajunge apa calda la temperatura necesara si de-aia a inchis o mare parte din sectorul 2. Dupa o zi si-a adus aminte ca totusi poate asigura apa calda si la cei de acolo, cu ambele CET-uri inchise.
ELCEN face o concesie si reporneste CET Sud, fara sa termine reviziile. Nici un cuvant despre Grozavesti, totusi.

Ce mama dracilor baltati fac astia acolo? Ce se intampla la Grozavesti de e imperativ sa fie oprit? Directorii astora-s plecati la plimbare in strainatate, iar cei ramasi se joaca de-a reviziile?
De ce n-au repornit Grozavesti, ca nu era randul lui la revizii si sa lase Sudul sa-si termine lucrarile? Sa ne asteptam la o oprire in iarna, pe motiv ca n-au avut timp sa termine revizia la CET Sud?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE