Bucureştenii din sectoarele 2,3 şi 4 ar putea avea probleme cu apa caldă. Cum explică RADETRADET anunţă că ELCEN a întrerupt funcţionarea CET SUD pentru efectuarea reviziei tehnice, motiv din care bucureştenii din sectoarele 2, 3 şi 4 ar putea să aştepte mai mult până ajunge apa caldă pe coloană. 

Bucurestenii din sectoarele 2,3 si 4 ar putea avea apa calda cu intarziere. Cum explica RADET (Foto ziaruldepenet.ro)
Bucureştenii din sectoarele 2,3 şi 4 ar putea avea apă caldă cu întârziere. Cum explică RADET (Foto ziaruldepenet.ro)

RADET Bucuresti anunta ca începând cu 30 mai 2016, ELCEN a întrerupt functionarea CET SUD pentru efectuarea reviziei tehnice. Lucrarile de revizie vor fi finalizate în data de 26 iunie 2016.

Intrarea în revizie a CET Sud a dus la oprirea furnizarii energiei termice de la aceasta centrala catre RADET. Alimentarea consumatorilor deserviti de catre aceasta centrala, respectiv locuitorii sectoarelor 2, 3 si 4, se realizeaza prin manevre în sistem, din CET Grozavesti si CET Progresu.

Având în vedere distanta mare de la sursa la consumatori, pot fi resimtite întârzieri în timpul de livrare al apei calde.

Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat de oprirea CET Sud si îi asiguram ca RADET face eforturi sustinute pentru continuitatea furnizarii apei calde.

Etichete: apa calda cu intarziere, CET sud, RADET, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE