Bucureştenii evacuaţi din case, din cauza surpării de la Eroilor, cazaţi la hotelPatru bucureşteni care au fost nevoiţi să îşi părăsească locuinţele din zona Eroilor, după ce lucrările la metrou au provocat surparea carosabilului, au fost cazaţi la hotel pe cheltuiala Metrorex. Ceilalţi 10 au preferat să stea la rude.

Bucurestenii evacuati din case, din cauza surparii de la Eroilor, cazati la hotel
Bucureştenii evacuaţi din case, din cauza surpării de la Eroilor, cazaţi la hotel
Foto: evz.ro

Oamenii care au fost evacuaţi din locuinţele lor din cauza surpării produse de constructorul metroului nu ştiu cât durează pribegia lor. Autorităţile i-au anunţat că îi evacuează "pe termen nelimitat."

Constructorul a luat mai multe măsuri pentru a se asigura că reluarea lucrărilor nu va agrava situaţia. De vineri seara, s-au injectat cantităţi mari de beton în subsol astfel încât zona să fie consolidată şi să se elimine riscul surpării.

Întrebată dacă a observat crăpături în casă, o femeie care locuieşte în zonă şi a fost evacuată, a răspuns: „Da, da, unde e uşa metalică şi pe toată porţiunea scărilor a apărut o fisură de 2 centimetri."

Întrebată dacă îi este teamă să locuiască aici, ea a răspuns: „Puţin mai multă teamă, cred că nici nu mai îndrăznesc să intru. O să treacă direct prin casă (n.r. - metroul),", informează digi24.ro.

Etichete: Eroilor, lucrări metrou, surpare eroilor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h