Bucureștenii pot depune cereri pentru acordarea de ajutoare de încălzire, începând de astăziPrimăriile de sector primesc cereri, în perioada imediat următoare, pentru acordarea de ajutoare de încălzire pentru iarna 2015-2016. 

Bucurestenii pot depune cereri pentru acordarea de ajutoare de incalzire, incepand de astazi
Bucureștenii pot depune cereri pentru acordarea de ajutoare de încălzire, începând de astăzi

În sectorul 1 cetățenii pot depune, începând de joi, cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire.

Cererile/declarațiile pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței se depun la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) sector 1, după următorul program: luni — joi între orele 8,00 — 16,30, iar vineri în intervalul orar 8,00 — 14,00.

În sectorul 2 solicitanții ajutoarelor pentru încălzirea locuinței pot depune încă de pe 1 octombrie, individual sau prin asociațiile de proprietari/chiriași, cererile și declarațiile pe propria răspundere împreună cu documentele justificative până cel târziu pe 20 noiembrie pentru a beneficia de sprijin pentru întregul sezon rece. După această dată dacă cererile sunt depuse până 20 ale lunii, ajutorul fiind acordat începând cu luna respectivă. Dacă solicitările sunt depuse după 20 ale lunii, ajutorul va fi acordat începând cu luna următoare, scrie Agerpres. 

Formularele de cerere se pot procura și depune la sediile Serviciilor de Asistență Socială ale DGASPC sector 2 în a căror zona teritorială se află domiciliul sau reședința ori se pot ridica de reprezentanții asociațiilor de proprietari/chiriași — în cazul energiei termice — de la furnizor.

Programul cu publicul al serviciilor de asistență socială din cadrul DGASPC sector 2 este de luni până joi, în intervalul orar 8,00 — 16,00, iar vineri între orele 8,00 — 14,00.

Și DGASPC sector 3 a anunțat că cererile și declarațiile pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței pot fi depuse începând de joi, individual sau prin asociațiile de proprietari/locatari, la sediul DGASPC sector 3, de luni până joi, între orele 9,00-15,00.

De asemenea, reprezentanții Primăriei sectorului 5 au precizat că cererile pentru ajutoarele de încălzire pot fi depuse începând de joi la centrele de relații cu cetățenii.

Și în sectorul 6, de luni se vor putea depune cererile pentru ajutorul referitor la încălzirea locuinței pentru sezonul rece.

Solicitarea, declarația pe propria răspundere, precum și celelalte acte doveditoare privind componența familiei și veniturile realizate vor fi înregistrate la Serviciul Ajutor Social din cadrul DGASPC sector 6.

Pentru acordarea ajutorului în cazul încălzirii cu energie termică limita venitului mediu net lunar pe membru de familie este de 786 de lei în cazul familiilor și de 1.082 de lei în cazul persoanei singure.

Etichete: ajutoare de incalzire, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 5, Sector 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h