Bucureştenii pot face sesizări online în legătură cu arborii bolnavi sau lipsă din Sectorul 1Primaria Sectorului 1 si Uniunea Salvati Romania invita bucurestenii sa semnaleze, printr-un formular electronic, arborii bolnavi si cei lipsa din aliniamentele stradale din sector. Datele vor fi folosite pentru realizarea unui inventar si inlocuirea arborilor degradati.

Bucurestenii pot face sesizari online in legatura cu arborii bolnavi sau lipsa din Sectorul 1
Bucureştenii pot face sesizări online în legătură cu arborii bolnavi sau lipsă din Sectorul 1

"Primaria Sectorului 1 inventariaza, arborii bolnavi de pe aliniamentele stradale, intersectiile si sensurile giratorii din aceasta zona administrativa, care reprezinta un potential pericol atat pentru pietoni, autoturisme, cladiri sau retele aeriene. Potrivit unei hotarari a Consiliului Local, adoptata la sfarsitul lunii septembrie 2016, cetatenii Sectorului 1 sunt rugati sa semnaleze pe site-ul www.primariasector1.ro prezenta arborilor bolnavi, a alveolelor destinate plantarii copacilor, acoperite abuziv sau accidental, precum si a celor neeliberate de buturugile copacilor taiati.

Datele obtinute prin intermediul acestui formular vor fi transmise Administratiei Domeniului Public Sector 1 (ADP), care la inceputul lunii noiembrie va verifica veridicitatea acestor informatii. In paralel, ADP Sector 1 demareaza propria campanie de identificare a arborilor cu probleme din aceasta zona administrativa", se arata intr-un anunt postat pe site-ul Primariei sector 1.

USR sector 1 a creat un eveniment pe Facebook, invitandu-i pe bucuresteni sa faca sesizari in acest sens.

"La initiativa USR Bucuresti, ADP Sector 1 este obligata sa planteze copaci noi acolo unde ei lipsesc. Pentru ca aceasta hotarare sa fie un succes este nevoie de implicarea voastra. Pentru prima oara puteti semnala online lipsa unui copac doar prin completarea unui formular cu 7 campuri iar aceasta sesizare obliga ADP Sector 1 sa actioneze", scrie USR pe pagina de Facebook.

Etichete: arbori sectorul 1, copaci bucuresti, Primăria Sector 1, Sectorul 1

0/1 COMENTARII
Cris
23 Oct 14:02
+0
VOTURI
-0
Numai la sectorul 1 ?? Putorile de la sectorul 3 ce pazesc? Sau ei se ocupa numai de borduri si pavaje de trotuare cu biscuiti rosii??

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE