Bucureștenii, REVOLTAȚI pe primării, din cauza locurilor de joacăMai multe locuri de joacă din București, amenajate de primăriile de sector, arată deplorabil. Oamenii sunt indignați din cauza mizeriei și vandalismului care descriu locurile de joacă pentru copii.


Bucurestenii, REVOLTAȚI pe primarii, din cauza locurilor de joaca
Bucureștenii, REVOLTAȚI pe primării, din cauza locurilor de joacă
Foto: gds.ro

O mare parte a locurilor de joacă pentru copii, din București, sunt într-o stare deplorabilă. Acestea au fost vandalizate, instalațiile sunt defecte și multe sunt fără bănci, dat fiind faptul că acestea au fost distruse sau furate. 

Potrivit realitatea.net, acesta este și cazul unui loc de joacă din cartierul Militari, unde leagănele sunt rupte, topoganele sunt defecte, iar băncile au fost furate.

"Există riscul să se accidenteze, plus că nu există un panou de afişare cu reguli, ora de funcţionare, pază", a afirmat Doru Niţă, comisar şef al ANPC. 

Situația nu este singulară. 

Și în sectorul 1 sunt probleme, acolo unde mai multe locuri de joacă nu au pază, iar unele instalații sunt nefuncționale. 

Copiii, părinții și bunicii sunt revoltați pe faptul că administrațiile locale nu acordă suficientă atenție locurilor de joacă, extrem de importante și utile pentru cei mici. 

Contactaţi de reporterii Realitatea TV, oficialii din primăriile de sector nu au oferit niciun punct de vedere. Amenzile pe care le riscă sunt cuprinse între două mii şi două sute de mii de lei. La ultimul control al inspectorilor ANPC au fost date peste 80 de amenzi în valoare totală de 311 mii de lei.

Citeșe mai multe pe realitatea.net.

Etichete: anpc, locuri de joacă, spatii pentru copii Bucuresti, vandalizare locuri de joaca Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE