Bucureştenii riscă să fie invadaţi de ţânţari şi şobolani. Toaletele publice ar putea fi desfiinţateNumarul toaletelor publice ecologice a scazut considerabil, in Capitala, in ultimii ani
Numărul toaletelor publice ecologice a scăzut considerabil, în Capitală, în ultimii ani

Conflictul dintre primarul general Sorin Oprescu şi consilierii CGMB i-ar putea lăsa fără toalete ecologice pe bucureşteni. În plus, nu vor fi alocaţi bani nici pentru deratizarea împotriva şobolanilor sau a ţânţarilor.

“Nu vom putea asigura serviciile de vidanjare a toaletelor publice din Bucureşti dacă bugetul pe 2011 va fi semnat de prefectul Capitalei, în actuala formă. Weekend-ul acesta, oamenii care au ieşit în parcul Herăstrău au stat 25 de minute la coadă la toaletă. Eu cred că a fost o neatenţie a administraţiei locale. Noi suntem trecuţi la capitolul servicii. Nu se specifică însă despre ce servicii este vorba. Probabil că reprezentanţii consiliului local  au tăiat din eroare ”, a declarat directorul tehnic al firmei care se ocupă de toaletele ecologice din Capitală, Marian Dumitru, citat de puterea.ro.

Pe lângă toaletele ecologice, ar putea să dispară şi serviciul de deratizare. Astfel, municipalitatea nu va mai putea stopa înmulţirea şobolanilor şi a ţânţarilor.

Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei susţine că nu se poate pronunţa deocamdată dacă va aviza sau nu bugetul Capitalei, în atribuţiile sale intrând doar verificarea legalităţii documentului.

Etichete: consilieri generali, şobolani, Sorin Oprescu, ţânţari, toalete ecologice

0/0 COMENTARII
Ioana Alexandra Ghinda
16 Mar 20:41
+0
VOTURI
-0

Pai da... inca o dovada ca CGMB condus de Calin Murg se gandeste la cetateni. Au preferat sa ia bani de la utilitati si de la investitii pentru a umfla buzunarele RADET si RATB unde au oameni in conducere.

Cristian Apetrei
16 Mar 13:28
+0
VOTURI
-0

Bravos-bravos ... Multi "inteligenti" in CGMB , care au ales sa "ajute" firmele cu interes portocaliu , decat sa ajute bucurestenii ... Si banuiesc ca o sa fie trecut in acel ghid de evitare a Romaniei (editia revizuita) , ca pe langa problemele cu cainii maidanezi , trebuie sa fii atent si la sobolani , si la oamenii care isi fac nevoile pe strazi , sa nu cumva sa te "marcheze" careva...Si Oprescu nu face nimic sa schimbe asta , banuiesc ca ii convine situatia...Fantastic tupeul unora , ca sa-si alimenteze ei conturile trebuie sa sufere bucurestenii ... Pana cond?

ozoneM
16 Mar 11:51
+0
VOTURI
-0

Daca CG plin de smecheri ar fi repartizat corect bugetul ar fi fost bani pentru aceste servicii. In schimb au ales sa sponsorizeze clientela politica a PDL ( RADET, RATB). Ar trebui sa ne facem nevoile in mijloacele de trasnport public, asta daca nu gasim sobolani in ele.

Florin
16 Mar 11:50
+0
VOTURI
-0

Bine au facut, ce atata civilizatie. O sa ajungem sa ne facem nevoile prin boscheti si pe scarile primariei generale poate asa o sa fie si cei din CGMB motivati sa nu mai taie din buget si sa aloge fonduri preferential. O adunatura de incompetenti si de corupti, nu-i de mirare de ce Udrea ii vrea la conducerea Bucurestiului prin artificiul legislativ numit "legea capitalei"

mariaioana
16 Mar 11:24
+0
VOTURI
-0

dar ce pot asigura astia de la capitala?vitanjare nu,deratizare nu dar noi pt ce platim?si pe oprescu in invadeaza sobolanii...sunt sigura ca nu.sa fim seriosi oameni buni..oprescu asta nu a facut si nu va face nimic pt noi cetatenii acestiu oras.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE