Bucureştenii riscă să rămână fără căldură şi apă caldă. Explicaţia PMBBucureștenii riscă să rămână fără căldură și apă caldă! Avertismentul vine de la primarul general Gabriela Firea, care mai spune că cea mai mare problemă, în momentul de față, a Bucureștiului este ELCEN.

Caldura in calorifere
Căldură în calorifere

 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, trage un semnal de alarmă și spune ca va fi un dezastru pentru bucureșteni, care ar putea rămâne fără căldură și fără apă caldă. Asta dacă mult așteptata fuziunea RADET - ELCEN, ce se află și în planul de Guvernare, astfel încât să se scape de datoriile istorice, nu se va realiza.

Gabriela Firea spune că s-a cerut votarea reorganizării ELCEN de către ANAF, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, în septembrie, așa cum este programat, ELCEN intră în faliment. Consecințele vor fi dezastruoase pentru termoficarea din Capitală, spunea primarul general, în condițiile în care în jur de un milion 300.000 de bucureșteni sunt racordați la rețeaua de termoficare.

Mai mult, Gabriela Firea a cerut și plafonarea prețului gazelor naturale deoarece prețul de achiziție al gazelor este în continuă creștere, ceea ce înseamă o presiune mare pe bucureșteni. Dacă în 2016 prețul gazelor era de 60 de lei, în iarna anului 2017, a crescut la 100 de lei, potrivit reprezentanților primăriei.

Etichete: apă caldă, Bucureşti, căldură, ELCEN, firea, RADET

0/4 COMENTARII
JVD
19 sep 15:28
+0
VOTURI
-0
Solutia cu preluarea ELCEN nu rezolva problema,pierderile de 50% din temperatura agentului termic prin subsoluri si canale termice vor ramane la fel.Suntem singurul oras din Europa de aceasta marime -cu exceptia spatiului sovietic-care folosec incalzirea centralizata.Doamna Firea -habarnista tehnic-nu poate sa inteleaga ca ineficienta provine din transportul agentului termic si nu din forma de organizare.Apare si aspectul moral ca nu este corect ca pentru unii din locuitorii din Bucuresti (cei racordati la RADET)sa se dea subventii din banii publici,lasand deoparte argumentul cu banii din taxele Bucurestenilor si netinind cont ca platitorii de taxe din Bucuresti se mai incalzesc cu gaze sau lemne.
Marian Lawson
18 sep 16:06
+0
VOTURI
-0
Căutați un împrumut? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Deaux Finance Limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail; (deauxfinance@gmail.com)
Manager: Helen Wilson
E-mail: (helenwilson719@gmail.com)
Mulțumesc
Nicolae
05 sep 16:15
+0
VOTURI
-0
Doamna Primar Gabriela Firea daca nu trimitea "Seniori"pe banii publici eu cred ca acei bani putea sa trimita catre RADET sau ELCEN dar sunt la mijloc niste interese personale meschine RADET SI ELCEN vor intra in faliment iar Doamna Primar asi v-a deschide propia centrala de termficare pentru orasul Bucuresti si asa vor nenorocii simai rau orasul si oamenii tot odata
gabriel
05 sep 13:51
+0
VOTURI
-0
Cu citeva zeci de milioane de euro de la bugetul local si cu speze de 20% oamenii vor avea de toate. Ciorditorilor vinzatori de tara.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE