Bucureștenii țepuiți la pariuri sportive, cum funcționează schema?„Ponturi 100% sigure”, „blaturi la pariuri” sau „fixed match” sunt câteva dintre expresiile care i-au ghidat pe mulți bucureșteni să ia plasă în tentativa lor de a da lovitura la pariuri sportive. Am stat de vorbă cu specialiștii din echipa PariuriX.com pentru a afla mai multe detalii despre ultimele tipuri de escrocherii practicate în cadrul acestui fenomen. Vom vorbi despre ce se află cu adevărat în spatele celor care promit marea cu sarea pe Facebook și pe diversele site-uri fabricate pentru a păcăli lumea.

Câștigurile garantate 100% nu există

Feriți-vă de toți acei termeni pompoși, dar și de celebrele pariuri de tip „pauză/final”. Toate acele poze, postări pe Facebook, site-uri sau chiar video-uri care par să arate câștiguri fabuloase sunt trucate.

Deși este evident faptul că există meciuri aranjate pentru pariuri sportive, probabil în mare parte dintre competițiile sportive de pe mapamond, este extrem de puțin probabil ca o persoană din interior, care posedă astfel de informații, să fie dispusă să le vândă pe internet.

Motivele pentru care acest lucru este extrem de puțin probabil sunt:

  • Cel care dezvăluie o astfel de informație își mărește șansele de a ajunge la închisoare și mai mult decât atât, poate risca să-i condamne pe mulți alții la aceeași soartă sau chiar să-și piardă viața;

  • Dacă o persoană care are ocazia să afle o astfel de informație o va spune la și alții, riscă să nu mai primească niciodată în viitor o astfel de veste și să piardă posibilitatea de a mai face vreun ban;

  • Răspândirea unei astfel de informații generează automat o mișcare a cotelor și sporește șansele ca partida respectivă să intre în vizorul celor care monitorizează acest aspect;

  • Oricine ar avea un pont pentru un meci trucat s-ar împrumuta de bani din toate sursele posibile, și-ar amaneta bunurile și chiar și-ar face credite de nevoi personale sau mai știu eu ce alte metode ar mai descoperi, dar tot nu ar avea nevoie să cerșească bani pe internet pentru a paria. Pune-te puțin în locul unui „insider”, realist vorbind, tu cum ai proceda?

Motivele scornite de escroci

Ce credeți că răspund escrocii atunci când sunt întrebați de ce nu pariază ei toți banii de care pot face rost și recurg la această metodă jenantă de a cerși bani de la necunoscuți pe Facebook? Am găsit pe https://pariurix.com o serie de răspunsuri standard pe care le furnizează deseori scamatorii ca răspuns la această întrebare:

  • Ar bate la ochi să câștig eu, am un anume grad de rudenie cu o persoană implicată” – Scuza nu stă în picioare pentru că este imposibil ca respectivul să nu aibă un prieten sau amic în care să poată avea mai multă încredere să-i joace pariurile decât în niște străini de pe internet, care pe lângă faptul că ar putea da informația mai departe la alți n pariori, ar putea chiar să anunțe organele sportive sau ale statului;

  • Am câștigat prea mult și sunt limitat la agenții, iar la altele am conturile blocate” – Oare chiar s-au terminat toate agențiile de pe această planetă? De Betting Exchange ce mai pot spune, sau de agențiile stradale?

  • Nu prea am bani să pariez, vreau să mai fac rost de la alții ca să pot câștiga mai mult” – Repet, oricine ar putea fi 100% sigur despre un meci aranjat, poate să se împrumute din n locuri, să amaneteze diverse bunuri sau chiar să-și vândă din casă… Până la urmă, dacă vei multiplica 100% sigur acei bani de nu știu câte ori, nu ar fi normal să procedezi așa? Este oarei mai indicat să pierzi timpul cerșind pe internet bani de la necunoscuți? În nici un caz!

Acești escroci nu acceptă niciodată transfer bancar. De ce? Pentru că nu vor să-și dezvăluie niciodată identitatea, chiar dacă nu au nici o legătură directă cu nici un fel de sportiv (deși acest lucru se cam contrazice cu posibilitatea de a avea informații din interior). Majoritatea escrocilor vor banii prin Paysafecard, ca să poată avea garanția anonimatului.

Există chiar și anumite tipuri de șarlatani care au tupeul să ceară bani după încheierea meciului cu pricina. Aceștia nu fac altceva decât să arunce la întâmplare pronosticuri, falimentând zeci sau sute de pariori și așteptând să se nimerească un pariu câștigător pentru a solicita banii cuveniți, cu promisiunea de a continua să furnizeze „ponturi sigure”.

Metodă viabilă de făcut bani la pariuri 

Specialiștii spun că cei care câștigă din pariuri urmează strategii gândite pentru obținerea profitului pe termen mediu și lung, și nu vizează câștigul imediat, care este influențat în mare măsură de noroc.

Primul pas în drumul spre succes este ca pariorul să conștientizeze avantajele pe care le oferă pariurile online și să profite de cele mai bune oferte sportive de pe internet. Flexibilitatea de a putea paria și închide pariurile de oriunde și la orice oră din zi sau din noapte, oferta bogată în tipuri de pariuri și cote, posibilitatea de a paria live în condiții optime și de a viziona partidele în direct, dar și avantajul de a putea gestiona retragerile astfel încât să nu se plătească mai mult de 1% impozit reprezintă numai câteva dintre avantajele pariurilor online.

Următoarele etape de urmat ar fi: stabilirea unui buget pentru pariuri, alegerea unei strategii inteligente de money management, specializarea pe anumite sporturi și competiții, perfecționarea procesului de analizare al partidelor și bineînțeles, conturarea autocontrolului și a unei discipline de fier.

Etichete: pariuri sportive, pariuri sportive bucuresti, teapa

0/4 COMENTARII
FA SI TU BANI DIN INTERNET
13 iun 00:58
+0
VOTURI
-0
SALUT ! , VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ?

Nici eu nu am crezut ca este real , dar am ajuns sa fac 50 de euro pe zi !
Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 4000 mii de euro. INITIAL VA TREBUI SA CUMPERI ZIARE APOI SA LUPTI DE 10 ORI SI SA MUNCESTI, dupa aceste activitati vei primi sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare. Te astept , click : bit.ly/2gZQiP0
( daca nu merge sa dai click copiaza link-ul si pune-l in casuta de url sus si dai enter )
....fgrfg6y6
Cristian
06 iun 18:21
+0
VOTURI
-0
Oferta speciala lucru part-time: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com
Fox
06 iun 14:24
+0
VOTURI
-0
Daca esti atat de prost incat sa crezi ca exista pariu 100% sigur atunci meriti sa pierzi si cu siguranta nu vei intelege nimic din ce s-a copiat aici...

Daca esti bolnav de pariuri sau pacanele incat nu poti sa te opresti singur cu siguranta nu ai nevoie de un astfel de text care are pretentia sa trezeasca la realitate! Pentru ca nu va avea niciun efect.

Asadar cui se adreseaza acest text toxic? Se refera poate la cei care inca nu au auzit de parirui? Sa fie oare o proomvare ascunsa? Nice try :)
VOLKSBANK
06 iun 12:44
+0
VOTURI
-0
ESTREM DE INTERESANT SUBIECTUL PENTRU CEI CARE AU ACEST VICIUL SAU CARE SE LUPTA CU ACEST CERC VICIOS!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE