Bucureştenii vor afla în timp real când ajunge autobuzul RATB în staţie. Licitaţia, în SEAPRegia Autonomă de Transport București (RATB) a lansat licitația pentru achiziția unui sistem de informare a călătorilor despre traseele RATB și timpii estimați de așteptare în stație a vehiculului, potrivit site-ului de achiziții publice.

Bucurestenii vor afla in timp real cand ajunge autobuzul RATB in statie. Licitatia, in SEAP
Bucureştenii vor afla în timp real când ajunge autobuzul RATB în staţie. Licitaţia, în SEAP

Valoarea achiziției este estimată la 4.462.621 lei, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 3 iulie 2018.

Sistemul de informare a călătorilor, este compus din:

- echipamente de comunicație minimum 3G cu senzor GPS montate în toate vehiculele din parcul circulant al regiei: minim 1375 buc. - maxim 1450 buc.
- echipamente de comunicație minimum 3G cu senzor GPS de rezervă: 19 buc.
- montarea și configurarea echipamentelor în fiecare vehicul: minim 1375 - maxim 1450

- proiect montaj echipamente de comunicație în vehicule avizat de RATB: 1 buc./tip vehicul

- servere: 2 buc.
- aplicația server cu toate componentele software și licențele aferente: 1 buc.
- instalare și configurare echipamente și aplicații software de către Furnizor în centrul de date al achizitorului: 1 buc.
- aplicația client pusă la dispoziție cu titlu gratuit călătorilor pentru calculul rutei optime între 2 puncte de pe rază municipiului Bucureşti: 1 buc.
- procedura de recepție a furnizorului, agreată de achizitor
- documente de livrare
- școlarizarea (trainingul) personalului, la sediul achizitorului pe soluția livrată
- orice alte echipamente, software, servicii și cerințe care decurg din caietul de sarcini

Furnizorul se obligă să furnizeze produsele pentru „Sistem de informare a călătorilor privind traseele RATB și timpii estimați de așteptare a vehiculelor în stații", inclusiv montajul și punerea în funcțiune, în condiţiile prezentului contract.

Sursa: Hotnews

Etichete: licitaţie, RATB, timp de asteptare in statie

0/3 COMENTARII
novilon vloer
16 iun 18:08
+0
VOTURI
-0
Cut to today, when there is a oversupply of anti aging abrade be of assistance to products like buigher.gojijeugd.nl/voor-de-gezondheid/novilon-vloer.html creams, serums, gels and powders that all require to be this well-spring of youth. Some assignment lingno.gojimasker.nl/handige-artikelen/chemical-peel.html their anti aging sleight of slap sometimes non-standard due to ingredients that beget a ton of well-ordered through medi.gojigezicht.nl/dokters-advies/guerlain-collection.html and investigation on how peel ages to side with them up and some are natural hype.
vlad
07 iun 10:43
+0
VOTURI
-0
@caine Pai ajuta, pentru ca poti sa mergi la un alt autobuz la 5 minute de mers pe jos. Ma duc si eu pana la magazin sa-mi iau ceva. Certitudinea chiar si negativa ajuta. Si apoi... odata ce ai orar clar, poti face si o aplicatie care sa-ti dea cea mai rapida ruta de ajuns dintr-un punct in alta.
caine
07 iun 09:02
+0
VOTURI
-0
normal e ca autobuzul sa vina mereu la 5 minute,sa zicem. cu ce ma incalzeste daca stiu ca vine peste 19 minute? ideea e ca ritmul de venire in statie sa fie constant, la 5 minute.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE