BUCUREŞTI 555. Care sunt cele mai utile aplicaţii pentru bucureşteniBUCUREŞTI 555 - ZILELE BUCUREŞTIULUI. Bucureştiul, împlineşte, în acest week-end, 555 de ani de la prima atestare documentară. Vă prezentăm mai jos aplicațiile cele mai utile pentru bucureşteni.

BUCURESTI 555. Care sunt cele mai utile aplicatii pentru bucuresteni
BUCUREŞTI 555. Care sunt cele mai utile aplicaţii pentru bucureşteni

BUCUREŞTI 555. În perioada 19-21 septembrie, Bucureştiul aniversează 555 de ani de atestare documentară, prilej de sărbătoare pentru toţi locuitorii oraşului. Astfel, timp de trei zile şi trei nopţi, parcurile, arterele principale din Capitală şi cele mai vechi clădiri îşi vor deschide porţile şi vor fi inundate de muzică, voie bună şi petreceri.

Iată care sunt cele mai utile aplicaţii pentru bucureşteni:

Transport Urban

Dacă ești acum la Gara de Nord, abia coborât din tren și nu știi Bucureștiul, Transport Urban ar trebui să fie aplicația pe care să o ai instalată în permanență. E cel mai bun ghid pe care-l știm noi pentru a te descurca prin București, cu autobuzul, metroul sau tramvaiul, scrie playtech.ro.

Aplicaţia funcționează atât în București, cât și înalte orașe mari ale țării. Vă arată unde sunt stațiile de autobuz, tramvai sau metrou și oferă indicații pas cu pas.

Oraşul Meu

E un ghid mobil pentru București, dar și pentru marile orașe ale țării. Când o deschizi vezi evenimente din jurul tău, unde-ți sunt prietenii și cum poți ajunge în diferite locuri din oraș.

Opțiunea În Jurul Meu îți arată, în funcție de locul unde te afli, cele mai apropiate locuri și evenimente care vor avea loc. De asemenea, poți plăti biletele de transport, parcarea sau poți comanda taxiuri.

Star Taxi

Spre deosebire de celelalte aplicaţii de profil, Star Taxi se remarcă prin diversitatea ofertelor și faptul că poți plăti direct din interiorul programului.

Cum funcționează? O descarci, te localizează și dai comandă taxi. Șoferii văd că ceri o mașină și "licitează" pentru tine, răspunzând la comandă. Dacă vrei să plătești din aplicație, poți să-ți conectezi cardul la ea. La finalul cursei, poți să lași și bacșis prin aplicație șoferului.

Mai multe aplicaţii pe playtech.ro.

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555 ANI. PROGRAMUL de AZI, DUMINICĂ, 21 septembrie,la ZILELE BUCUREŞTIULUI 2014

Etichete: aplicații, Bucureşti, bucuresti 555, Capitală, program zilele bucurestiului, Zilele Bucureştiului, ZILELE BUCUREȘTIULUI 2014

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h