Bucuresti Mall a atras 166,8 milioane vizitatori în 15 aniPrimul centru comercial deschis in Romania, Bucuresti Mall, implineste 15 ani, motiv pentru care s-a dat startul unei serii de evenimente aniversare. In cei 15 ani de la deschidere, mallul a atras 166,8 milioane de clienti.

HALLOWEEN 2014: Activitati pentru copii, de HALLOWEEN 2014, la Bucuresti Mall
HALLOWEEN 2014: Activităţi pentru copii, de HALLOWEEN 2014, la Bucureşti Mall
Foto: moneychannel.ro

"Suntem mandri ca am fost cea dintai companie de dezvoltatori imobiliari care le-a daruit romanilor primul centru comercial modern la nivel local in 1999. Desi competitia s-a intensificat semnificativ in decursul ultimilor 15 ani, am reusit sa ramanem unul din cele mai importante mall-uri in ochii locuitorilor Capitalei. Astazi Bucuresti Mall are 95 de chiriasi, iar, la finalul renovarii, va avea 115 de magazine. Dupa o evaluare a numarului de clienti care au vizitat Bucuresti Mall din 1999 pana in prezent, am constatat ca am depasit un prag impresionant de peste 166,8 milioane de persoane", a afirmat Yurdaer Kahraman, in cadrul unei conferinte de presa. "In ultimii 15 ani, am investit peste 60 de milioane de euro in acest centru comercial", a subliniat CEO-ul, adaugand ca suprafata inchiriabila ajunge la 40.500 de metri patrati. Acesta a mai precizat ca Bucuresti Mall va demara in curand singurul program de loializare a clientilor din Romania.

La conferinta de presa, Yurdaer Kahraman i-a inmanat o medalie de aur sportivei Ana Luiza Filioreanu, care a obtinut cel mai mare punctaj la proba individuala cu panglica in finala de gimnastica ritmica de la Jocurile Olimpice de Tineret, organizate in 2014 la Nanjing. Totodata, Kahraman le-a daruit vouchere sportivelor din echipa nationala de gimnastica ritmica.

De la jumatatea lunii septembrie, in cadrul centrului comercial vor avea loc si o serie de evenimente aniversare.

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997 fiind unul dintre cei marii jucatori de pe piata, prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. Grupul mai detine Plaza Romania, Anchor Plaza si InCity Residences. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent de grup se ridica la peste 350 milioane euro.

Etichete: Anchor Grup, Bucureşti Mall, mall, mall Bucureşti, Plaza România

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE