București vs. Zăpadă, varianta 2016 GALERIE FOTONinsoarea a ajuns târziu în Capitală, anul acesta, dar când a venit, a venit cu toate forțele. Fotograful Vlad Eftenie a ieșit și în acest an să capteze Bucureștiul sub zăpadă și a împărtășit câteva imagini cu noi.

În cazul în care gerul actual (și gerul viitor) v-a făcut să priviți ninsoarea din weekend cu mai multă simpatie, o redăm mai jos, așa cum a fost captată de obiectivul fotografului Vlad Eftenie.

Viscolul de duminică din București a pus la pământ 191 de copaci, a avariat 132 de mașini, a lăsat mai mulți bucureșteni fără curent electric, a stricat semafoare, a îngreunat circulația tramvaielor, a anulat zboruri pe Otopeni și trenuri din Gara de Nord. Cu toate astea, a produs un peisaj superb, peisaj pe care fotograful Vlad Eftenie l-a captat în imagini.

Asta pentru că, așa cum nota și pe blogul său în 2014, "când toată lumea stă în casă, cineva trebuie să vadă ce se mai întâmplă pe afară". Cam asta se întâmpla pe afară, în timpul avertizării cod portocaliu de viscol:

 

Mai multe imagini, în Galeria Foto de mai sus

Pe aceeași temă:

Bucureșteni versus zăpadă GALERIE FOTO 

GALERIE FOTO cu Bucureștiul sub zăpadă. Cum a arătat Capitala, în ultimele trei zile  

Bucureşti- Subiectiv prin Obiectiv. Zăpada blochează Capitala GALERIE FOTO 

Reamintim că, în 2014, o fotografie cu prima ninsoare din an, realizată de Vlad Eftenie într-o staţie de tramvai din Bucureşti a fost selectată în cadrul concursului Sony World Photography Awards Professional 2014. Detalii, aici.

Etichete: viscol, viscol bucuresti, vlad eftenie, zapada, zapda bucuresti

0/1 COMENTARII
Cris
22 ian 15:20
+0
VOTURI
-0
Zapada nu trebuie inlaturata de pe carosabil sau de pe trotuare. S-a constatat stiintific ca se topeste daca da soarele si se mai incalzeste.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE