UPDATE Avertizarea COD GALBEN de GER, emisă de ANM, extinsă şi prelungită până săptămâna viitoareUPDATE: ANM a prelungit avertizarea COD GALBEN de frig şi ger, astfel încât vom avea parte de temperaturi scăzute până luni, 25 ianuarie. Avertizarea a fost totodată extinsă, astfel încât doar cinci judeţe din Vestul României scapă de valul de frig. 

Bucurestiul a intrat sub atentionare COD GALBEN de GER. ANM anunta temperaturi de -25 grade Celsius
Bucureştiul a intrat sub atenţionare COD GALBEN de GER. ANM anunţă temperaturi de -25 grade Celsius
Foto: ziare.com

Avertizarea fusese iniţial valabilă până pe 21 ianuarie şi pentru 19 judeţe, însă a fost prelungită până la începutul săptămânii viitoare.

Conform ANM, în intervalul menţionat, valul de frig va persista, astfel că vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile minime se vor situa frecvent între -20 şi -15 grade, iar izolat vor coborî şi până la -28...-25 de grade, în timp ce maximele termice, preponderent negative, pe arii restrânse, nu vor depăşi -10 grade.

În cursul nopţii de joi spre vineri (21-22 ianuarie) şi pe parcursul zilei de vineri, 22 ianuarie, temporar vântul va avea unele intensificări în Moldova şi în zona de munte.

Etichete: ANM, prognoza meteo, vremea anm

0/1 COMENTARII
Florin
21 Jan 06:53
+0
VOTURI
-0
Oportunitate de top!
Recrutam urgent colaboratori care au timp sa se implice in timpul liber intr-un proiect de anvergura mondiala. Castigurile sunt deosebit de motivante! Asiguram cea mai buna si mai moderna instruire de specialitate! Oferta este pentru toate localitatile din tara. Cereti acum informatii mai multe la adresa noastra de email: florin_33_2006@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h